Ahad, 2 September 2012

kad matrik pelajar baru :) hari pertama daftar

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.

haiiii, kembali semula. tibojah hari ni aku terasa nak update belog lagi sementelah aku gigih update aku punya tumblr. eh?

hari ni selesai untuk hari pertama untuk sesi pendaftaran untuk first year degree Kolej 13, UPM. aku was, phew. rasa lega bila all that thing sudah selesai. apa yang belum selesai ialah Borang Zakat dan jugak borang bantuan. eh?

kalau tak silap aku la.



ni pulak ada gambar yang aku gunakan untuk kad matrik aku. comel tak? comel tak? hahaha. Jaja, kawan aku cakap, 

" kau nak gemuk weh."

and I was like. 

=.='

you are so mean wahai jaja. sekarang ni, pada waktu ini ialah waktu untuk kumpulan aku ber sentri. sentri ni macam kena jaga malam sebab nak kejutkan budak-budak first year degree bangun pada esok hari supaya tidak terlewat.

woah. 

kepala aku pun da mula mengong sakan. kejap lagi mungkin boleh tidur comel-comel dalam bilik yang sejuk ni tanpa mengeluarkan batuk yang over. hahaha. ya kanak-kanak sekalian, aku sekarang mengalami batuk yang agak kering serta over.

ya. mungkin ujian daripada Allah untuk aku ;') tu je kot aku nak bebel kan. heh.

till then
2 september 2012
Serdang

jangan lupa juga unutuk baca cerpen yang aku buat, tajuk dia After A Year. boleh jenguk pada sidebar :D



1 ulasan:

Edy Fee berkata...

hehe buat knagan gambr ni smp bila2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...