Sabtu, 1 September 2012

daftar UPM. degree life

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.

dah lama jugak aku tak menaip kan? haha. gasak. bukannya takde masa. banyak je masa aku, tapi aku cuma malas nak menaip. kekdahnya aku lagi suka melayan perasaan di kolej 13 sambil mendengar lagu nasyid daripada menaip entry di blog.

esok 1 september 2012. aku akan daftar di Kolej 13, UPM untuk course BACELOR SAINS TAMAN DAN REKREASI under FAKULTI PERHUTANAN.

apa perasaan aku untuk daftar esok?

entah la weh. perasaan aku kosong. nak kata aku teruja, aku da tak teruja langsung. haha. aku rasa biasa-biasa je. mungkin sebab sebelum ni dah study dekat UPM under ASASI SAINS PERTANIAN. so, feeling nak daftar dekat tempat yang sama tu dah hilang.

eh?

lebih kurang macam tu la. haha.

tu je kot aku nak taip. aku pun dah kena tidur. esok pagi2 buta dah kena jaga. pastu kena Sentri lagi. sobs. kay, maybe yang tu korang tak paham. haha.


aku nampak gemok ke? tibojah je tanya. haha


okbai uolls
nyte

till then.

1 september 2012
0122
Serdang
by @TheodoreNazrul

jangan lupa baca cerpen yang aku buat. AFTER A YEAR!!! boleh tengok kat sidebar :)

4 ulasan:

izzatimar'e berkata...

salam...
faham SANGAT kalo da kne sentri tu... haha
gudluck mendaftar!

zaxx berkata...

gudluck for the degree session..:) keep on blogging walau bizi ngan esaimen nnti.hehe

Edy Fee berkata...

selmat mndftr bro.tahniah

NurZika berkata...

bro, i got a same course at UPM.
takut bila dgr bila susah.
hee hope blh sharing more about that course ya!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...