Selasa, 22 Mei 2012

Lubuk Manggis, Hulu Langat

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.

actually, aktiviti bersantai dan bermandi manda di Lubuk Manggis dah berzaman pun weh. kalau tak silap aku 3 minggu lepas. aku sebelum ni tak tahu la pulak pasal kewujudan Lubuk Manggis ini. kekdahnya ai sangat konos bila buta tentang tempat menarik di Selangor ini.

buat malu orang selangor je aku ni. haha



actually, pergi ke Lubuk Manggis adalah untuk enjoy setelah habis zaman asasi bersama bebudak kuliah 4!!!!!!!!!!!!!!

okay, jom layan gambar. aku tahu korang semua malas nak membaca. haha. aku pun malas nak menulis. so, aku letak gambar je la noks.



yes it is.

kitorang memang bermandi manda sakan la kat Lubuk Manggis tu. memang havoc. memang cool. dan memang gempak semuanya!!






dan semua orang pun layankan je games baling-baling bola. haha. sangat tidak bermotif la kekdahnya. bermain sekadar mengisi masa lapang di Lubuk Manggis. heh.



tak lepas jugak and tak best jugak kalau takde aktiviti ber BBQ. hello, kamon peeps. tak best la kan kalau pergi berkelas takde makanan. thanks and actually really special thanks untuk team BBQ. kau orang memang ohsem. ;)




kekdahnya, sempat la jugak budak-budak ni bermain permainan rakyat. actually nak main police and thieves *jadah? haha * tak pun nak main sorok-sorok, tapi masa tu dah maghrib noks. jadi harapan nak menyorok-nyook sambil menyebut au cak tidak kesampaian.

kang tak pasal-pasal, kitorang pulak yang kena sorok dengan benda lain. haha


masing2 semangat je nak main.  untuk malam pulak, kitorang dinner ramai-ramai. memang feeling habisan. haha. tapi actually, masa tu macam sob sobing sikit. ye la. dah habis asasi. esoknya pulak, budak2 nak balik rumah masing-masing.

:(





will miss it. ye la weh. zaman asasi sekali je. bukan boleh ulang banyak kali!





a really memoir picture.

a picture can describe thousand words. :). indeed.

till then. love.

kave down.
2100

lets twittering peeps.

@HangNazBenji





4 ulasan:

onie berkata...

lubuk manggis?tatau pun,haha....harap je onie ni duk selangor,tapi tatau..huhu

wanda berkata...

menariknya..layann je main baling bola...hahaa

_NisaFuzi_ berkata...

happening giloss korang !

cimöt berkata...

wowwwwwwww..kena pegi ni!
dah laaa skrg ni malaysia panas je..mmg sedapdpt mandi!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...