Selasa, 22 Mei 2012

Suasana malam di Awana Genting.

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.

percutian ke Hotel Awana ditanggung sepenuhnya oleh Awana Genting dan juga Nuffnang.

disebabkan batak dan tak boleh tidur pada malamnya padahal  petang itu baru berlenjan dan ber-ketiak basah, maka aku pun gagahkan diri melepak di beranda Hotel Awana yang setinggi 29 tingkat. Bilik aku berada di tingkat 24.

sangat cool okay!

okay. jom layan gambar!!!!!!!!!!!!!



masa ni baru pukul 1 pagi kalau tak silap. aku memang tak boleh tidur awal macam tu. heh. da terbiasa. the main Genting Highland terletak 6000 kaki dari paras laut manakala Awana Genting pula terletak 3000 kaki dari parasa laut!

btw, it is really magnificent and sangat la ohsem weh! malam tu totally berkabus. heh.





berkabus sangat yollss! view dia sangat lawa. view ni dari tingkat 24 of Awana. so, boleh la usha the main Awana dari sini. kerlas !!!

 heh. jadi, tak rugi la aku lepak kat beranda malam tu. lagipun, bukan selalu noks dapat merasai suasana macam ni. rumah aku pun 2 tingakt je dan bukannya 29 tingkat macam Awana Hotel ini.

jadi, malam itu aku ditemani oleh!!!!



LUVE by PIngu Toha. * aku bawak dari rumah dan totally sangat berguna!*

nescafe panas *air ni aku rembat dari @Pasar Ikan Bakar*

Handphone untuk aku mendengar lagu dan bertweet.

dan juga kamera untuk camwhore! haha.



kekdahnya pada malam itu aku sangat gigih mengambil gambar padahal tak tahu di situ ialah kawasan yang keras. gizzuew~



beranda dia pun sumpah best. kalau nak lentok sejam dua kat situ pun okay. ada disediakan bench kat situ. jadi boleh la bergosip dengan kawan kalau ada masa terluang sambil meminum secangkir kopi panas. *sastera nyah entry kau!*

tapi memang tak rugi la lepak kat situ. sangat best okay duduk di Awana Hotel. jadi, kalau nak tengok magnificent and panacea with unbelievable view, jom la check in di Awana Hotel dan merasai sendiri pengalaman berada di sana. heh. memang tak rugi sangat-sangat!!!

till then. love. :)

lets twittering peeps

@HangNazBenji

2 ulasan:

pena rozie berkata...

x sabar nak g genting la...

_NisaFuzi_ berkata...

baca dari atas best, rasa nyesal tak buat cmtu, baca makin ke bawah makin seram . haha. adoi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...