Rabu, 23 Mei 2012

aku still tak paham function perempuan seksi.

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.

tadi aku tengok motor lumba dekat tv3. kekdahnya motor lumba. haha. nama lain dia ialah cup prix. dari dulu sampai sekarang, bila ada Formula one ke apa ke, motor lumba sana ke, motor lumba sini ke, kenapa mesti ada perempuan cantik pegang payung?



dafuq???

0.o

aku still tak paham apa function perempuan-perempuan seksi meksi itu pegang payung untuk yang nak pergi berlumba itu.

apakah????

ada siapa-siapa tahu? aku tak fikir perempuan-perempuan itu adalah tonik untuk mereka yang berlumba. haha. jadah itu adalah tonik. kekdahnya mungkin si penganjur berfikir,

lagi seksi mereka itu, lagi tinggi la peluang aku nak menang perlumbaan ini.

0.o

psiko sangat.


terasa konos sangat. bukannya tak boleh bagi lelaki pegang payung tu. and kalau nak bagi perempuan tu pegang payung, mungkin tak perlu nak seksi sangat. 

aku rasa pelumba tu lagi tak khusyuk. eh?

okbai.

kave down, 1400

lets twittering peeps!!!

2 ulasan:

sYiRa LoKMaN berkata...

hye hye...singgah sini ^_^

Cik Yatt berkata...

ntah la tak tahu gak..nympah den ngok awek2 ni..kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...