Sabtu, 10 September 2011

~ exam dah tamat.

assalamulaikum.


exam dah tamat. sekian. aku malas nak cakap apa sebab aku dah merdeka!!!!!!!!!!! bwahaha. sangat enjoy okay. sekarang ni aku tengah cuti seminggu. cuti sem. even cuti sem aku agak menyedihkan sebab hanya seminggu padahal orang lain cuti sem, sebulan, tapi bak kata Ahmad Said Nursi, cuti seminggu yang riang!


yap! terus aku like 45 minit kemudian bila aku tengok ayat Ahmad Said Nursi tu. sekarang aku ada azam2 tertentu lepas exam ni.


1- sem 1 dah tamat, maka untuk sem 2, aku nak lebih beristiqamah dalam membuat study grup.


2- nak tumpukan perhatian dalam menyambung novel tertunggak aku tu. aku sekarang tengah terpikir akan royalti yang akan aku dapat bila aku hantar manuskrip pada publisher2.


3- enjoy sepuas2nya sebab seminggu kemudian akan masuk semestar dua.


4- malas nak melayan budak2 4 flat yang suka meniru masa exam. 


aisy. bila cakap pasal budak2 yang suka meniru ni, terus mood aku menjunam 26672 darjah ke dalam tanah. Nazrul kalau bagi hiperbola memang la dia yang juara.


tapi betul la, budak2 zaman sekarang ni, sanggup buat apa2 aja untuk dapatkan 4 flat! yang ni mungkin aku boleh kupas dalam next entry. mungkin aku boleh buat entry


cara-cara meniru dalam examination.


masa tu aku harap la sangat, ramai orang sedar yang meniru ni perangai budak2 picisan. aiyaa. meniru ni zaman riang ria kanak2 ribena 5 atau 6 tahun, sedar la sikit kau tu dah besar! dah boleh jadi bapak budak pun! isy. 


harap2 sem 2 tak la ulang benda yang sama. kay la, aku nak chow dulu. nak concentrate kepada azam aku yang nombor 2 tu.


p/s
takde guna kau meniru kalau kau dapat 4 flat pun. aku rasa macam nak melongkang, kang nanti ada yang cakap aku ni kurang ajar.


#suckersuck



4 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

meniru ada di mana2. anda tidak dapat mengubahnya

nina berkata...

bestnya dah habis exam. Ni yg jealous ni. Haha..

vampire and his lady berkata...

@amanie ~ setuju

vampire and his lady berkata...

@nina ~ haha,,, best2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...