Ahad, 11 September 2011

~ Malaysian Boy.

assalamualaikum.




Malaysian boy is a song that sing by Altimet, DJ Fuzz, Ila Damia, Point Blanc, Rabbit Mac. lagu ni sebenarnya cover kepada American Boy tapi version yang artis Malaysia nyanyi laagi sedap dan lagiiiii mantap.


aku sejujurnya sangat gila2 suka dengan version Malaysia ni sebab kita jarang dengar artis2 Malay nyanyi lagu2 inggeris. that recorder artist who are well known with english song, for sure la Mizz Nina. new song dia, dengan Florida. selain Mizz Nina, of course budak2 gig and underground. 


this kind version of video, sangat bagus and gempak! maksud aku, aku suka tengok kualiti video macam ni, full of friendship and video yang sangat membina. lagi satu video lagu yang aku suka tengok is lagu Banyak Bunyi by Boonyi.





paper pun, bagi siapa2 yang belum dengar lagu malaysian boy, pergi la dengar. heh. and more, aku tersenyum je dari tadi........................


p/s
tak sabar nak baalik kolej 13 and tunggu sabtu depan ;) ada tak yang lepak pergi Konsert Suara Kami??





2 ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...