Rabu, 14 September 2011

~ dia kata , dia suka. aku lagi la suka bila dia kata macam tu. :D

assalamualaikum.





seriously aku speechless.

Ranmeet Kaur ni cikgu English aku dekat UPM. seriously, aku dah terkujat gila bila dia post macam tu kat wall facebook aku.( well, sekurang-kurangnya, facebook ada la gunanya jugak. )



for real, aku amatlah bersyukur sebab dia appreciate aku tulis jurnal berkajang-kajang tebal padahal orang lain tulis seciput je.



heh. and semangat aku agak meningkat la jugak sebenarnya. nak tahu sebab apa? sebab, masa SPM dulu, aku just dapat B je untuk English 1119. sedih sangat masa tu. masa tu, aku rasa dunia dah down gila. :( ( tak payah nak jiwang sangat la Nazrul.)

tapi bila Miss Ranmeet dah puji aku, heh, sekurang-kurangnya aku ada la wawasan dan semangat sikit nak hadap Muet next month nanti. takde la aku rasa down tahap apa je. 

untuk Muet, for so real, aku nak buat the best even bila bab speaking, aku agak hancur tanpa diragui. heh. tapi, apa aku kisah. ini kisah aku. kisah Nazrul yang bakal mengambil muet even English dia tak superb macam orang lain.


thanks for supporting me. eceh wah.

aku sebeanranya bersyukur sangat ada supporting friend kat UPM. kau orang suka cakap English and at the same time increase aku punya level confident. thanks bebeh! :)

p/s

correction for the resepi ais krim strawberi & vanilla hommade. kau orang kena tambah 1 1/2 tin air masakdalam resepi tu. ada siapa2 yang dah buat ke? kalau tak paham apa yang aku cakap ni, boleh klik sini


@aiskrim hommade.



8 ulasan:

bag_2 berkata...

ta payah nk cekgu english sgt la,
haha ;D

vampire and his lady berkata...

@bag ~ haha. okay.. miss english..

Atiqah Farhana Safian berkata...

Oh yeah! You can do it. A friend of mine, he couldn't speak fluently too. He's in my team for speaking test. But then, he finally can speak very well. He can even say some bombastic words. So, nothing is impossible! Chayok, Nazrul! :D

vampire and his lady berkata...

@atiqah ~ thanks! tears drop. huhu.

cik nurussalwa berkata...

chayo2! all the best!
bahasa ni senang je.. asal banyak latihan.

go go go~

(^_^)

vampire and his lady berkata...

@cik ~ baiklah! thanks 4 da advice ;)

Aesya Zealous berkata...

berusaha weh! aku muet band 3 je..penat aku tgk ben10 banyak2..haha

vampire and his lady berkata...

@aesya ~ hoho. i will!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...