Khamis, 15 September 2011

~ comel ke? ke candid? ke haru je gambar ni? mari komen! mari komen!!

assalamualaikum.


model : Sara Emily & Adriana Farihah.

comel tak? haha. ke aku sorang je yang ayan cakap gambar ni sweet padahal orang lain cakap gambar ni sweat

#okbai

model : Syaza Athirah, Qamarina, Nazrul Ashraff, Rita Amirah.

gempak tak? ada nilai estetika tak? haha. nilai estetika itu dah masuk part sejarah. apa ke melalut sudah aku ni. 

ehem, ehem. fotogenik tak? fotogenik?

ke tak?

#okbai.

haha. actually, aku ada masuk satu contest yang dianjurkan oleh blogger Nyamuk Terbang. siapa yang nak masuk, boleh klik sini.


syarat dia pun mudah, tak boleh buat event dekat facebook. and tadaa! aku pun join setelah menimbang tara segala bagai masalah. heh.

untuk gambar first tu, gambar yang ada model budak kecik tu, aku masuk dalam kategori couple. meanwhile, yang ada gambar aku tu, aku masuk dalam kategori group. 

hadiah dia pun best jugak! 

1- baju body glove / pdi
2-jam tangan
3-perfume
4-kakichat pro addon selama setahun x  5 pemenang tajaan kakinetwork.com.

jom join beramai-ramai. hoho! aku memang suka promote contest2 orang ni. eceh wah. takde la, aku tipu je. contest ni, pemenangnya dipilih berdasarkan, siapa dapat like paling banyak dekat picture tu.

sebab tu ada syarat dekat contest,

tidak boleh membuat Event!!

apa lagi! jom join beramai-ramai. lagi sardin lagi gempak! eheh. itu je la kot apa yang aku nak update. lagi ramai lagi meriah. kan? ke tak? ok, cukup melalut. ok, aku nak chow dulu. nak solat zohor then lunch. lapar! jangan lupa like picture di atas if korang rasa they have potential to win. haha. ( tu la tujuan aku tulis entry ni sebenarnya! )

p/s
dah sampai kolej 13, UPM. dan semestar 2 akan bermula untuk aku dalam masa beberapa hari lagi. 



10 ulasan:

hafiz hafizol berkata...

wahh.. Dia masuk kontest Lah !! GudLuck.. !!

Inche Love berkata...

@hafiz ~ jangan nak teruja sangat la abang.

cik nurussalwa berkata...

gambar 1st tu sangat sweet. lagi2 dengan lolipop yang macam manissss sangat tu..

all the best! good luck :)

Ain SSB berkata...

Comel je dua2 gambar pon! :D Goodluck k! ;)

vampire and his lady berkata...

@cik ~ thanks! yeah. dorang mmg sweet ;)

vampire and his lady berkata...

@ain ~ thanks :) hehe..

ayuna ayuni.. berkata...

first pict tu cute gile wei..~~

aku suka...:)

vampire and his lady berkata...

@ayuna ~ thanks! haha,..,

**::CIKNUURUL::** berkata...

err,stay kt k13 ke?,.wahh,sekampus la kite,.tp dlu2 jek,.hihi,.skang dh menamatkan zaman alam kampus,.wuwuu,rndu UPM,..

eh!,btw,gdluck ek cntest tu,.

vampire and his lady berkata...

@cik ~ eh? haha.. asasian jugak ke??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...