Isnin, 29 Ogos 2011

~ raya dan exam untuk ASPerians.

assalamualaikum.


untuk tahun ni aku kena hadap final exam di ASPer. which is start 6 september 2011 til 10 september 2011. and more, 7 and 8 september, degree's dah start masuk and daftar.


meaning here, Kolej 13, tempat Asasi's menginap akan menjadi lebih bising dari biasa la even Kolej 13 memang bising tak cukup sifat. ok, abaikan. 


tadi aku usha2 fb sebab tak tahu nak buat apa ( blog aku pun sepi tanpa entri, haha ), then terjumpa picture ni. take a look. :)



masa aku tengok gambar ni, rasa macam dah nak guling2 gelak je. equation yang sangat menjana minda. rasanya equation parabola pun tak luar alam plus gila macam ni.

tapi thumbs up untuk yang create picture ni. nice by the way. ;) raya? entah la, takde feel nak raya pun, kepala aku baru je berasap dengan segala bagai Ellipse yang entah pape la pastu tambah lagi dengan Projectile Motion yang dikatakan 

x component

v = u + at

sama la jugak dengan 

v = u cos tita. 

kalau tak paham, buat2 paham je. tapi aku rasa semua orang paham la kan? sebab Projectile Motion ni asas je kalau nak dibandingkan dengan Torque yang ngeri tu. 

again ~ torque tu apa? 

sigh~

please say good luck for me. ;) haha, gila kejam aku paksa2 orang wish kat aku. paper pun, selamat hari raya untuk semua dan selamat hari raya juga untuk aku!

okbai!

p/s
siapa yang baca entry ni kena bagi aku duit raya! haha.

8 ulasan:

azshleen berkata...

torque mmg gilaa plus ngeri!serious aku rasa mcm hell blaja bnda tu! HAHA

Amanie Ashraff berkata...

aku x paham pun. kira x boleh la ko nak pakai ayat semua org phm tu. hahaha

vampire and his lady berkata...

@leen ~ torque mmg la. haha

vampire and his lady berkata...

@amanie ~ hahha...

bag_2 berkata...

time final exam sem 1 asper, akq skip soklan torque, hehe :)

mocha~ berkata...

oh nooo..kenapa ingatkan?? =="

xpuas lepak kat rumah :D

vampire and his lady berkata...

@ bag ~rasa macam nak skip gak.haha

vampire and his lady berkata...

@mocha ~ sj2 je. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...