Ahad, 17 Julai 2011

~ sangat malaysia okay!

assalamualaikum.


entry pada pagi yang buta ni, sangat sinikal dan sangat menyakitkan hati. ok, pape je la. straight to the point.


semalam aku nak pergi Mid Valley Megamall yang gemuk tu dengan kawan aku. and aku hate gila2 kat semalam. semuanya macam apa je. ni tentatif perjalanan aku, ( tentatif la sangat Nazrul! kau ingat ni majlis raja2 selangor?? )


tujuan nak pergi Mid is nak tengok Harry Potter part 2 pada jam 11 pagi dengan kawan aku.(apesal bahasa kau skema gila??? )


9.15 pagi : aku tunggu bas depan kolej 13 dengan Naqi.


10.40 pagi : bas baru sampai. ( what the hell?? aku dah angin je. =,=' )





11.00 pagi : baru sampai komuter.  


11.30 pagi : komuter ada masalah. ( kata pembesar suara ) aku dah mula mencarut.


12.00 tengah hari : baru naik komuter. 


12.30 tengah hari : duduk kat dalam cinema dengan tergesa-gesa and peluh.


1.3o petang : wayang tamat.


#sekian.


entry paling menyampah aku nak buat. 1 jam 30 minit aku missed untuk Harry Potter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





bila nak balik, air cond kat dalam train boleh bantai rosak. =,=' memang sangat Malaysia!! aku rasa dalam train tu boleh banjir macam apa je. nasib baik la stesen Mid and Serdang tak jauh mana pun. bila dapat keluar rasa heaven gila. 


at the end of the story. next week aku nak tengok Harry Potter lagi. okbai. nak mandi dulu sebelum tengok bebudak Rush Hour untuk English Fiesta. 


entry aku pun entah pape. sangat menyengalkan. zzzz. entry paling mengujakan pernah aku buat,. 







24 ulasan:

amir aizat berkata...

biasalah malaysia, haha sabor jer lar!

Eyka berkata...

saboo je laa..haha=.="

Tanpa Nama berkata...

Moral of the story, jangan beli tiket awal2. Hahahaa

syaza nazura. berkata...

Haha, chill chill nazrul ^^ HAHAHA. Sabar je lah oww :))

vampire and his lady berkata...

@amir ~ sangat bersabar.

vampire and his lady berkata...

@eyka ~ annoying gila..

vampire and his lady berkata...

@anon ~ ye la!

vampire and his lady berkata...

@syaza ~ x nak chill =,='

Si DauN CeRi berkata...

bad day ke encik nazrul?? biaselah sekali-sekala je tuu.. sabar ye banyak2.. tp agak membazir jugak kena tgk 2 kali. tp tgk kat umah cam x feel pulak kan..

vampire and his lady berkata...

@ceri ~ yap ;)

NUR berkata...

adui.. sadis citer

syaza nazura. berkata...

Dude, chillax dude ^^ Benda dah jadi, you can't do anything dah. Relax lahh :) Dah dah, jangan emo lagi dah ^^

vampire and his lady berkata...

@nur ~ sangat sadis okay :P

vampire and his lady berkata...

@syaza ~ aku da x emo la. haha

Qaseh dalia adelia berkata...

sabo je lah ..ade time2 tertentu kite rasa bengang .. ada time2 pulak kite lupa ucapkan syukur =)

fathiahRAIHANA berkata...

sungguh la mnggugat kesabaran . hahaha . sabaq naa encik vampire ^^
bkn slalu nk rasa cmnieh .. hihi

vampire and his lady berkata...

@qaseh ~ iyap... thanks sebab ingatkan ;)

vampire and his lady berkata...

@raihana ~ uhhh.pffftt.. memang sangat malaysia. ( rolling eyes )

Amanie Ashraff berkata...

aku sgt teruja baca. o lala !

ubi berkata...

gigih menonton harry potter..hehe

roq berkata...

semalam baru kene! demn you komuter! hahahaha....singgah la sini plak ye :)

vampire and his lady berkata...

@amanie ~ apesal kau teruja pulak?? =,='

vampire and his lady berkata...

@ubi ~ saangat gigih!

vampire and his lady berkata...

@roq ~ erk?? ktm mmg damn, haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...