Sabtu, 12 Mac 2011

~ BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs BLOGGER PEREMPUAN.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya gusy! baru online di petang hari. yadaa, yadaa. ha-ha. bukak-bukak belog je, nampak Inche Ben buat segmen. ookey, I'm In. :P


BANNER BEN ASHAARI


@segmen : blogger XY vs XX *baru sedap sikit kan? hehe*


and Inche Ben ada tanya soalan. macam jawab soalan SPM la pulak. hee, k, get serious. :D


1-Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger perempuan benar benar ikhlas ?

bagi aku la, perempuan memang ikhlas. diorang sangat suci dalam memberikan jawapan. err, boleh la , kalau kita katakan, perempuan ni orangnya,


jujur *sangat diakui*


ikhlas *lebih kepada lurus sebenarnya! haha*


2-Apakah anda suka melihat blog blog perempuan yang penuh dengan gambar?


uuu, yang ni depends la. kalau gambar dimasukkan ke dalam entry, aku ookey je. taaapi kalau gambar dah diselit sana sini kat dalam celah-celah belog, rasa rimas la jugak. belah kiri belog ada gambar, belah kanan belog ada gambar. erk? ni album gambar keluarga ke hapa? 


3- Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum ..


pada pendapat saya *bahasa skema* pompuan berblog sebab nak 


-nak luahkan perasaan


-beli tudung @pashmina @shawl secara online *sila ngaku! :P*


-mengusha blogger lelaki yang hot! *haha*


4- Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower.. Benarkah ?


erk? ha-ha. yang ni aku tak pasti. jawapan panas. kat dunia belog ni, ada dua jenis blogger perempuan.


-blogger sempoi


-blogger gedik.


blogger sempoi ni kiranya, letak gambar pun, just ok la. bahasa pun santai. gambar tak gonjeng sana-sini.


blogger gedik ni pulak, bak kata Anwar Hadi. 


EWWWWW *bahasa comel? gi-la* contoh : sayew nux minumew *euw* pastu letak gambar daring gila. 


depends on blogger bila diorang letak gambar. :P


5- Blog perempuan yang anda rasa patut POPULAR !

ookey, ha-ha. for sure.


amanie ashraff 




6- Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog ..


PASAL PAKWE!!! BOSAN GILA BILA BACA PASAL 


"OH, I LOVE YOU B!!"


gi-la :P


ok, anak-anak sekalian. mahu mandi dulu. haha. chow. ok, siapa2 nak baling batu, sila komen di bawah ini. hehe.


p/s
cerpen : Germany Got It Love akan siap and aku nak buat cerpen baru : I Love December. siapa2 yang nak jadi watak dalam tu, sila request. tapi cerpen aku cabuk la, kih kih kih. boleh baca di sini


@part one
@part two
@part three


k, daa.





14 ulasan:

мiмiп gопjепg berkata...

nak baling batu sekarang boleh ke? kehkehkeh. tq utk cerpen yang ke 3. ngehehehe

Amanie Ashraff berkata...

sheessh! haha you're making me blushing oke. blog aku picisan jek kot. kui3

nazrul ashraff berkata...

@mimin ~ haha..no biggie..

@amanie ~ lalala..u should deserve it..:P

solo molo berkata...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...



salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

nazrul ashraff berkata...

@solo ~ rajin gila la singgah..

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

ahaha...part beli shawl pashmina naz mengaku!! HAHAHA

nazrul ashraff berkata...

@naz ~ kah kah kah...amboi kamu!!

Lady A berkata...

hahahaha....nk bom lah cmni... ;P

nazrul ashraff berkata...

@lady ~ haha..saya baling balik..haha

NiSha berkata...

tttteeeeettt..

singgah santai... dr blog abg ben..
cool sesangat ~ngee
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

Rozuan Ismail berkata...

singgah dari blog abg ben

aida4eva berkata...

tp xbyk beza pun blogger laki or pmpuan ni kan...

(^___^)

http://aida4eva.blogspot.com

mas.saari berkata...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

masing2 ada hak beri pendapat
jom baca pendapat saya jugak

entri yg cool lah!

aizamia3 berkata...

biarlah berblog dengan ikhlas bukan dengan cara nak menggedik... hehehe.. tapi dah niat dia macam tu nak kata apa, itu cara dia...

singgah ziarah dari blog abg ben..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...