Sabtu, 12 Mac 2011

~ belog paling best!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. facebook macam hapa je. kambing pun tak ifrit macam tu. so, aku hadap twitter je la gamaknya and also, thanks to belog. ha-ha. you're my life saver. *cium sikit belog*



I have been ask many people around me*friend of course* and yadaa yadaa

****************************************************************

"kau suka tengok belog siapa?" tanya aku kepada R

"aku suka tengok belog Fatin Liyana. cun oo!" 

"cik epal?" tanya aku lagi.

"biasa2 je."

*******************************************************************

"kau suka tengok belog siapa?" tanya aku kepada K

"Maria Elena. video youtube dia gempak"

************************************************************

my sis pulak.

"suka baca Ady Budika punya. baca dia punya yang lepas2. sakit semua. teruk gila."

*****************************************************

mereka-mereka ini, orang yang takde belog. huuu. so, diorang tengok from their opinion. ngeh2. nanti aku tanya orang lain pulak. mana tahu ada yang suka baca belog kau orang. boleh jugak aku promote.

wiii. k, chow. :D

7 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

aku suka jek baca blog mana2 yg content cambest. x kesa samaada dia blogger femes atau tak :)

nazrul ashraff berkata...

@amanie ! joget kejap..haha..sama la kita..

Siti Nadzirah Zakariah berkata...

kalau aku layan je mana2..blog kau best apa..bagi semangat kat aku yang broken english nih..haha..eh, blog aku x best ea? haha.

fittiariri berkata...

saya pulak suka irine nadia marcello,fatin liyana,aizul marcello:P

Si DauN CeRi berkata...

sy suka bc mn2 blog yg bes.. tak kesah pon paras rupa, harta benda, pangkat, maupon darjat blogger tersebut.. sume pon sy layannn.. sy tak bias yaww. ahaks!

nazrul ashraff berkata...

@nadzirah..kui3x.haha..aik, macam sindir je..hee..

@fitt ~ aik? hah..baanyak ny marcello. hee..aizul is coolio..:D

nazrul ashraff berkata...

@ceri ~ kui3x. sep jap..sama la kita,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...