Jumaat, 11 Mac 2011

~ hujan selama 11 Jam.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


kat rumah aku, hujan selama 11 Jam. nasib baik takde pape yang buruk berlaku. :D


may allah bless us. 


if wanna read about 


@cerpen : Germany Got It Love
@keputusan pusingan kedua All England
@berita tentang Japan


boleh klik pada Vampire's wrote it *belah kanan belog, bawah this is me~ vampire*


k, got to go. aku ada kelas before budak2 cuti holiday next week. huuu. tapi aku ada kelas jugak.


p/s
hujan mula renyai-renyai kembali.

6 ulasan:

cik Ladies berkata...

hujan kat cni pun tak berhenti2 lagi.. =)

Dim Benihana berkata...

skg musim hujan, kena jaga2 darisemua aspek..

--nina--- berkata...

smlm, dekat sini, hujan dari pagi sampai mlm, tapi lebat masa tgah hari n mlm jer...
*Sejuk*

yad'z berkata...

kat sini pon hujan.. lagi2 time malam.. tak sedor2 tido.. hahaha

nazrul ashraff berkata...

@cik ladies ~ uuu..sekarang mmg musim hujan je kot..

@dim ~setuju..and payung..ha-ha..always kena ready la..:D

nazrul ashraff berkata...

@yad'z ~ kih kih kih..hujan amat melenanakan..kroh kroh kroh..

@nina ~ burrr..haha..mmg sejuk gi-la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...