Rabu, 24 Oktober 2012

holiday! finally.

assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera buat semua.

finally, it comes to holiday. weehu!!! memang aku suka habis bila akhirnya dapat cuti. cuti maksud aku di sini ialah akhirnya aku dapat jejakkan kaki jugak ke rumah tersayang. kekekeke. sedih kot sebab almost two month aku tak balik rumah. sobs.

sebab asik melepak di kolej dan penuh dengan pelbagai aktiviti. kalau takde aktiviti pun, asik kena pergi baksis ajo setiap hari sabtu. okay, kelas baksis aku agak ha ha ha hambar, maka aku tak nak cakap sangat. hew hew .

maka, here we go, akhirnya aku dapat balik ke rumah dengan jayanya tanpa sebarang halangan mahupun tanpa ada sebarang aktiviti di kolej. *jejoget kejap*

banyak sebenarnya yang berlaku terhadap aku baru-baru ni. okay, jom cerita satu persatu.

1) baru-baru ni ada pergi KEM BSTR which is course camp aku and entah celah mana entah, aku jadi penghulu. haha. kemon, that would be the last. heh,. setelah menjadi penghulu, terus aku dapat tafsir perangai budak-budak ni. okbai. malas nak ulas panjang.


one of the activity that we do. together :)

2) aku dengan jaja jadi pengurus untuk catur Interkolej. at first, aku agak okay and suka la, tapi lama-lama, err, okbai. malas nak pegang jawatan pengurus catur tahun depan sebab proses dia terlampau banyak. jaja jugak ada utarakan benda yang sama pada aku. ;')


bersama Jaja.

3) sebagai warga kolej 13 di tahun kedua ini, aku ada keluarga baru kat sini. heh. of course la , budak-budak MTM. kenal mereka semua memang best. :) aku dapat banyak pengalaman yang syiok - syiok belaka dan haruslah, kadang-kadang penat jugak. sobs. :(

4) for upcoming events, aku akan try menjadi yang terbaik untuk event di Melaka, KL, Pahang, Terengganu dan juga Sabah. the most worried is Sabah. T_T

5) hari tu ada terlibat dengan budak-budak Hiroshima University Student untuk conservation programme. memang syiok habis. hiks. berabuk aku speaking english dalam masa seminggu. hahaha. tak sangka aku mampu cakap bahasa inggeris. ;')


banyak lagi la yang berlaku. 

and aku baru perasan , oh, aku tak upload lagi gambar dengan bebudak jepun kat facebook. haha. ha ha ha hambar.

ni je kot aku nak bebelkan. hehe. da tak tahu nak cerita apa lagi. emm, kay la guys. chow dulu. selamat bercuti buat semua. 

:)

till then.

1624
24 Oktober 2012
Serdang

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

boooooo nazirullll hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

aini shahroni berkata...

yeay dapat balik!!

nyibuk jer..ehiks..

I'm blogwalker..
selamt berkenalan.

http://nurainishahroni.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

tersengih2 baca entri kali nih.hew hew. :P

mizA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...