Jumaat, 5 Oktober 2012

degree life.

assalamualaikum wbt dan selamat petang.

baru la aku tahu, degree life ni agak meletihkan sebenarnya. bukan la seseronok seperti yang aku sangkakan. mungkin ni baru bulan pertama bagi aku, so, aku tak dapat nak rasa benda2 manis tu lagi.

dengan kawan2 yang da berpecah ke kolej yang berlainan, aku rasa lonely gila. dengan tak cukup tidurnya, kadang2 aku rasa macam nak baling kasut je. dan semalam, aku da lost temper sampai marah kat seorang budak ni.

dan seorang budak tu ialah senior course aku. tapi aku da mintak maaf la. haha. jadah aku tak nak mintak maaf lepas aku da buat salah? that would be a really satan la kan? haha. tapi, depends on him la dia nak maafkan aku ke tak. mintak maaf through phone sudah and face to face belum lagi. already sent mesej to him nak face to face malam ni , tapi tak reply.

=.='

tak kisah la. tu hal dia. yang penting aku da jalankan part aku. by the way, event Kolej 13 yang pertama iaitu Meriahnya 13 sudah pun berlalu. aku sangat penat habis and this is my first time be the AJK Makanan. da la aku ni tak tahu memasak maka aku rasa aku sangat hambar. haha.

aku memang sah2 gajah tak dapat nak tolong langsung memasak. apa yang aku boleh tolong ialah part memastikan hal2 memasak itu berlangsung dengan lancar.


me with Jaja.

sebelum berlangsungnya Meriahnya 13, a day before that, ada satu event besar kat UPM which is Merentas Kampus. dan alhamdulillah, kolej aku berjaya mengekalkan kemenangan dengan berjaya mendapat johan lelaki dan wanita merentas kampus selama 3 tahun berturut-turut!!!!!! ohsem habis.


me with Bam Bam and Kak Aja. 

aku rasa sejak aku naik degree ni, jangan cakap la aku naik angin banyak gila. tapi aku selalu luahkan dekat twitter je la. haha. sadis tak?? sadis tak? cuma ye la, sometimes, bila kau da simpan terlalu lama, benda tu boleh meletup. 

dan malangnya ia meletup pada waktu yang salah. sobs. ;')

kay la, aku nak off laptop. aku online kat library UPM sebenarnya mengenangkan internet kat kolej sangat lembab macam siput. kawan aku cakap, " internet kat kolej laju jugak. cuma laju sikit je dari siput."

terus aku tergelak. haha.

till then,
Serdang, UPM,
5 oktober 2012
1608

.

2 ulasan:

adibbbb berkata...

K13 menang, tapi Nazrul tak menyumbang. haha, apa pun, tahniahhh :3
Kc tempat ke-8. K......

izzatimar'e berkata...

salam, akak rase degree's life mmg xbpe nak best compared to asasi's life, but awk jd pnat sbb ad keja mtm so double works 4 1st year student... kalo ikotkan, 1st year berjimbaran je mcm asasi... hehehehe
nyway, gudluck! ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...