Sabtu, 28 Julai 2012

Layan Olympic London Live

assalamualaikum wbt dan selamat pagi buat semua


ni aku punya maskot! yeay!!


jadi, bagi sesiapa yang nak tengok Olimpik secara siaran langsung tetapi masa tu korang kena kerja, tak ke agak haru sikit di situ. boleh je nak layan online sebenarnya, ni pun aku baru tahu semalam. jadi buat student, yang bekerja, mak bapak yang berebut TV dengan anak ke apa ke, maka boleh la layan Olimpik secara siaran langsung.

siap boleh tengok siaran ulangan lagi. haha. macam aku malam tadi terlepas nak tengok Opening Ceremony. baru la kejap tadi kekdahnya gigih tengok Opening Ceremony. tehee.

jadi, siapa-siapa yang nak layan Olimpik Live from London dan malas atau tak dapat nak tengok dari TV, boleh klik sini untuk capaian pantas. gitu~ haha.

@Official Olympic Channel

kat sini banyak je siaran ulangan, ada jugak sukan-sukan menarik dari Olimpik yang dulu-dulu punya. sangat epik okay bila aku layan Gimnastik Artistik, The Magnificent 7 - Olimpik Atlanta tahun 1996.

okay, aku nak blogwalking dulu. till then.

1204
28 Julai 2012
Serdang
by @TheodoreNazrul


1 ulasan:

Rizal Sadiman berkata...

Maskot aku comel jgk haha

lg comel dr ko punya hahha

gurau2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...