Jumaat, 20 Julai 2012

hilangnya saya

assalamualaikum wbt dan selamat pagi buat semua.

aku da lama gilos tak update belog. kasihan kau belog. hampir seminggu juga la kau terabai tanpa kasih sayang aku. haha. esok dah nak puasa, aku harap, this puasa, I can do very well! chaiyokk!

walaupun kekdahnya, sebahagian besar, aku tak akan berada di rumah sepanjang aku berpuasa hijrah ini, namun ianya adalah tanggungjawab yang aku harus galas.

aku berharap la sangat aku tak menangis sob sob sob sebab tak dapat puasa kat rumah. bwahahaha.


terpaksa menceriakan gambar :(

aku sebenarnya risau bila tengah malam ni. haha. mesti aku lapar punya la kat kolej nanti. kalau dulu aku ada la jugak coco crunch tak pun honey star yang aku boleh baham kalau di tengah-tengah malam buta tetiba aku kelaparan. tapi nampaknya sekarang, aku kena jaga nafsu makan. 

bwahahah.

memang lepas ni aku kurus la. heh. takpe la. puasa pun mengajar erti nafsu yang perlu dijaga. gizzuew.

p/s

aku rindu nak makan ayam goreng. 

till then.

20 Julai 2012
1142
Klang


3 ulasan:

MN berkata...

selamat berpuasa sambil berjuang untuk masa depan ;)

Marou Apple Hijau berkata...

selamat berpuasa..

_NisaFuzi_ berkata...

hahaha. slamat berpuasa nazrul !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...