Khamis, 21 Jun 2012

Pelupa

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.

siapa kat sini bukan seorang yangt pelupa? aku memang tabik la kalau kau bukan seorang yang pelupa sebab kau mempunyai daya ingatan yang bagus.

aku?

aku memang seorang yang pelupa. haha. kesian kan?


aku selalu lupa dekat mana aku letak barang aku. 

aku takde masalah nak mengafal isi-isi penting dalam Biology mahupun Agriculture. aku boleh menghafal bulat-bulat setiap ayat dalam nota peperiksaan agriculture yang setebal 5 muka surat itu tanpa tertinggal satu patah perkataan pun termasuk la ayat 'a' dan 'the'. aku juga pernah johan pertandingan bercerita masa aku umur 8 tahun. kena hafal 3 pages full with words dan 2 ayat al quran.

tapi kalau masuk bab pasal barang macam 


tak pun,


aku memang seorang pelupa habisan. haha

kalau kat rumah jangan cakap la,


kesudahannya aku kena marah dengan mak aku sebab selalu lupa letak barang. sob3x sangat. korang macam aku tak? haha. aku bet, korang mesti selalu ingat barang. 

aku risau je nanti bila dah besar, kekdahnya aku lupa 


bwahaha.

till then,
1739
Klang,








4 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

jangan lupa bini yang mana satu nanti dah lah ye

Areliff berkata...

untung la boleh hafal :3

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@rozuan. heh. hopefully tak la.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@areliff ... kekeke. anugerah Allah. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...