Khamis, 24 Mei 2012

Photoshoot katanya. dan juga kenangan

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.

disebabkan ai sangat gigih mengambil gambar ataupun bersikap camwhore yang over dover, jadi, apakah jadahnya kalau tak upload dekat belog untuk tatapan umum la kan?

haha, okay, jom layankan je la gambar over dover dari seorang vampire yang sangat gigih ber-camwhore~



satu!! lokasi di Lubuk Manggis, Hulu Langat.



dua!! bersama Naqi di Lubuk Manggis.



tiga!! sesi pening kepala di Lab Fizik.



empat!!! sesi amik gambar di Malam Gala ASPer 2012 bersama Acap, Farris, Haidhar dan juga Mizan.



lima!!! sesi bergambar buat kali terakhir di Lab Biology.



enam!! di Putrajaya!!!!!!!



tujuh!!!!!!! bersama blogger.

@Hafiz Hafizol
@Aesya Zealous
@Elia
@Syakir Rahman



lapan!!!!! bersama blogger di Ladang Strawberi, Genting Highland.

@MiraCikcit
@Daniel
@Maisarah


sembilan!! with Haidhar.

dan sepuluh~ *sorry terbanyak. haha*


Nazrul di Zoo Melaka. menjadi Pengarah Program untuk Wildlife Charity!!!!!!!!!!!!!! oooh yeah. 

kalau nak cakap, ini hanyalah secebis kenangan kehidupan aku kat Asasi Sains Pertanian, UPM. *kekdahnya kau sangat jujur dan skema la Nazrul. haha*

such a nice experience buat semua kerja gila. berfesyen sakan. pergi ke sana. pergi ke sini. terjerit-jerit dalam bilik sebab tensi. 

haha. yang paling best, kalau seorang ajak tidur kat c402, semua pun tidur sama. 

lepas ni dah takde. heh. semua tu kenangan la. memory. 

sob sobing sangat. till then. love

kave down. 2121

lets twittering tweeple!!




5 ulasan:

_NisaFuzi_ berkata...

Eh Elia ada ke semalam ?

Rozuan Ismail berkata...

cukop 10 gmbr

syakey berkata...

kehidupan asasi mmg best. :')

hafiz hafizol berkata...

Aku ade gak tu. haha. nice to meet yu..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

nice to see kat LG Party...

*salam kenalan dri Ahmad Fauzi Aryaan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...