Khamis, 1 Mac 2012

~Bezday Pika.

assalamualaikum.



sedapnya!!!!!!!!!!! yum3x. ada orang boleh belanja tak? hee. sedap gila kot domino yang ni. ;d



yang ni pun masyuk jugak. actually, aku rasa semua domino sedap gila nak mati. heh. aku jenis orang yang tak menolak makanan. so, aku memang hadam semua makanan kecuali batu dengan kayu.



yang ni kecik sikit. tapi not bad la jugak. actually, hari tu kitorang sambut bezday Pika dekat Domino. memang gigih la kitorang jalan dari The Mines ke Domino. we are lucky sebab Haidhar orang Serdang so takde la istilah sesat bagai ke apa ke.

ahli untuk aktiviti sambut bezday pika ialah aku, Haidhar, Merd, Gee, Asfa, Acap and Bezday girl, Pika.



dari kiri, Asfa : Merd : Nazrul : Haidhar : Gee : Pika.

masa ni acap tak sampai lagi. acap datang ke domino dari rumah dia. dekat je la kot. acap siap sedap cakap, nak pergi Domino, boleh je jalan kaki. tak payah susah2 nak naik kereta bagai. haha. untung la~~

after makan Domino, kitorang decide nak gerak pergi downtown pulak. tapi acap tak ikut la. dia terus balik rumah. so, aku and the rest buat kerja gila, jalan sana sini and amik gambar. heh.



ni kat jejantas. dekat atas jejantas pun, kitorang sempat buat kerja gila. dekat atas jejantas, kitorang jerit sekuat-kuat hati untuk lepas geram. haha. syiok gila and korang memang rasa puas! ;D



ni bukan jejantas yang dekat dengan KTM serdang tu ye adik2. ni dekat jejantas lain. gigih jugak lak kitorang menapak naik jejantas ni. haha.







entah kat mana-mana ala ni pun aku tak tahu. haha. main ikut Haidhar je. janji tak sesat! sampai je kat Downtown, masing2 usha barang2 yang boleh dibeli. tapi , kadang2 usha je lebih, usha sampai nak dekat 15 minit, tapi tak beli apa. haha. kesengalan disitu.,



pika dan orang utan. awww! sweet. haha.


gee & anaknya. #okbai. lepas pusing sana sini dekat Downtown tu, so, aku and the rest terus decide nak balik kolej. tunggu bas UPM pun kadang2 memang mengundang jugak. heh. masa tunggu bas, ramai jugak la jumpa budak2 k13 yang jejalan. haha. aku ingat kitorang je yang balik lambat tapi ramai lagi. heee.

sampai k13 around 11 and after sampai je k13, terus meeting Wildlife Charity dengan Abang Halip. da la masa tu berpeluh gila plus penat, tapi nak buat macam mana, da jadi pengarah projek, nak tak nak kena jugak bertanggungjawab and do the job very well. by hook or by crook, there is no mistake to do. #poyos

bezday pika last week. bezday mak aku pun last week jugak and yang paling tak best, family aku da sambut dulu. #butthurt.

apa2 pun, May Allah bless emak & Pika. amin~ heh. selamat panjang umur buat semua. got to go. prepare nak pergi meeting Wildlife Charity. aku tak tahu apesal hari ni nervous sangat. mungkin sebab takde abang halip kot. hee.

till now. have a nice day ahead. thanks for reading. ;D

1 ulasan:

Sam Banjamin berkata...

seronok outing dgn member2... especially dapat sambut harijadi... knangan indah tu... semoga ukhwah terus mekar terjalin....

jom singgah ke blog sam... tinggal2 la komen...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...