Rabu, 29 Februari 2012

~The Devil Inside.

assalamualaikum.


scary enough? or gymnastic enough? or maybe not really horror enough?

heh. you watch it and then you decide it by yourself.


semalam 28 February 2012, aku dengan Haidhar pergi tengok Premier Screening The Devil Inside dekat GSC MidValley Megamall. The Devil Inside hanya akan ditayangkan pada 1 March 2012, tapi nuffnang ada dua bagi tiket ni dekat aku. so, apa lagi. memang aku chow cin cau je la pergi tengok cerita ni dengan Haidhar.

kalau nak cerita pasal sinopsis dia, aku rasa malas la pulak. haha. apa kata korang pergi google je takpun korang pergi youtube and tengok dia punya trailer. sonang ajo and tak susah guna tenaga 10 juta tan pun. 

pendapat aku pasal movie The Devil Inside?


cerita ni memang quite scary la. jalan cerita dia memang syiok. tapi aku tak berapa suka set up kamera dia. set up kamera dia macam orang buat dokumentari tu. bergiyang-goyang sikit. at first aku macam pening-pening lalat tengok movie ni sebab pasal setting kamera-dokumentari-dia-tu-la. 

tapi lama2, okay sikit sebab kepala aku di-heal-kan oleh jalan cerita yang scary nak mati. cerita ni scary skala  8 dari 10 la kalau aku bagi tahap scary dia tu. dorang punya pelakon semua superb! memang suka dengan gaya lakonan diorang yang tak bosan. 

jalan cerita semua cool and kau sendiri tak sedar, " eh? cerita ni dah almost 2 hours?"

tapi dia punya ending quite dissapointed bagi aku la. hee. kau tak expect cerita tu habis macam tu. so, kau agak dissapointed. T_T memang kau tak akan dapat elakkan dissapointed tu. 

scary : 8/10
jalan cerita : 6/10
pelakon : 9/10

overall : 7.7/10 


heee. button badge from Nuffnang too. ;) untuk jumaat malam ni. aku akan pergi sekali lagi ke Hall 1, GSC , MidValley Megamall bersama Gee pulak untuk tengok cerita The Lorax. 


ada siapa2 yang pergi??? oh, semalam aku jumpa Hafiz Hafizol jugak. kenal? ke tak kenal? tapi tak kisah la.  tapi sekejap jela aku jumpa dia. tapi moment sekejap dia tu buat aku sakit hati sampai aku nak baling beg aku dekat dia. haha. 

kalau ada yang pergi jumaat ni, inform2 la dekat twitter.


ok babai!! apa2 pun, selamat menonton The Devil Inside pada 1 March 2012 nanti :)


2 ulasan:

mocha~ berkata...

wahh..excited nak tengok nanti! :D

Azizah a.k.a N.a.z berkata...

i loike..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...