Jumaat, 17 Februari 2012

~ Logo

assalamualaikum.



cun kan?? haha. Sekretariat Kebajikan Kolej 13 ada buat pertandingan membuat logo. and setiap kuliah wajib hantar satu logo untuk dipertandingkan. so, our super duppa Naqi buat logo ni! yeay!! memang gempak la Naqi. salute kau weh!

cantik kan? ada siapa2 nak tempah Naqi untuk buat header or logo or poster or something else? kad kahwin pun boleh!!  haha. currently he likes money and this business. wahaha! main cakap je aku la kan. takpe Naqi. aku jadi manager kau je kalau kau nak bukak bisnes ni. kekeke.

cun tak? cun kan? angguk kepala banyak-banyak kali tanada anda setuju. :D okay, gtg. Nyte semua.

1 ulasan:

sabry oppa berkata...

singgah sini bace entry....

wow! blog ni superb sgt...

entry yg sangat cool....

oppa follow sini....

jom follow oppa balik...

nice to meet you....

selamat berblogging...

maju jaye !!!!

http://shaberry92.blogspot.com/ ( blog kpop)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (personal blog)

follow lah 2 2 ...

hehehehe... nice ")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...