Selasa, 3 Januari 2012

~ spam, spam, spam.

assalamualaikum.

setiap kali aku komen je kat mana-mana blog, akan masuk SPAM. emm, last-last, aku malas nak drop comment. buang masa dan tenaga aku je. aku baca je dah cukup. blog ni kan, aisy! makin lama makin menggedik!



remember this? this is my mega project with several people who are really famous in their arena. heh. kiranya, aku tumpang pemes je la bila buat projek ni. to know this better, klik here, boleh right klik di situ! hee.

@7streetwriters

and pagi tadi, sudah tamat juga paper fizik aku. alhamdulillah. semuanya okay setakat ini. esok, ada paper agriculture dengan english untuk beat. hopefully okay. dan khamis, akan ada paper kalkulus, which is last paper for my final exam dan lepas tu,aku nak balik rumah.

tak sabar nak tidur kat katil sendiri!!!!!!!!!!!!!! okay. got to go. assalamualaikum. dont forget to klik on the link. btw, bukan bermakna aku tak komen blog korang, aku tak singgah. aku singgah je. tapi sejak kes SPAM tu, aku rather baca entry je dari komen.

babai!!

10 ulasan:

syaza nazura. berkata...

Haha, dah agak dah, no wonder kau dah stop komen blog aku. xD Good luck ur last few papers. Nanti enjoy cuti kau :))

Nowa Buddin berkata...

good luck for your examination =D

Amanie Ashraff berkata...

sangat famous ? haha sangat takut dengar statement tu

Ain SSB berkata...

Dah follow dah blog 7streetwriters! :)

Btw, happy new year! :)

syakey berkata...

knapa masuk spam eyh. ada prasan jugakk. tp boleh approve ja komennya

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@syaza ~ sangat enjoy okay! haha.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@nowa ~ thanks!

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@amanie ~ poyosnya jawapan kau! haha.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@ain ~ happy new year untuk ain jugak!!

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@syakey ~ tahu., memang boleh prove tapi kadang2 dorang tak perasan., heh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...