Isnin, 2 Januari 2012

~ 2012.

assalamualaikum.

sekarang dah pukul 12.43 pagi di mana mata aku dah macam mata panda. sigh~ mengantuk tapi tak boleh nak tidur sebab Mirror and Lenses tak habis dan tak siap tutorial dia. * dah tu apa yang kau buat kat blog ni?*

hehe. currently, aku dah lama tak update blog sejak menceritakan zaman tak berapa nak gemilang 2011 milik Nazrul Ashraff ittew. jadi, sekarang aku nak lepas gian la sekejap dengan mengupdate blog yang bakal bersawang kalau tidak di update.

ni pun, aku lepak sekejap je kat belog ni sebab banyak lagi kerja nak kena settle. selasa ni bersambung kembali aku punya final exam which is fizik. rabu pulak ada paper agriculture dan bahasa inggeris. kames pulak ada paper matematik. dan lepas tu, terus aku cau cin cau tak nak pandang kolej dah.

hari kames tu jugak aku nak terus balik rumah, tak nak pandang kolej, tak nak pandang UPM, tak nak pandang serdang. lepas tu, aku nak ucap babai kat semester 2 yang bawak banyak kenangan. kenangan manis ada. kenangan pahit pun ada. dan untuk perancangan tahun 2012, aku ada banyak kerja nak kena settle which is sekarang dah nak kena fokus kat 7 street writers.



currently, this is our project mega for this 2012. dan semua kena settle sebelum 7 January 2012. apa yang ada pada 7 January 2012? just wait and see. gtg. nak sambung aku punya Mirror and Lenses. babai. assalamualaikum.

4 ulasan:

mr pot n mrs lat berkata...

kami singgah sini . .
and ,
nakk say HAPPY NEW YEAR . .
pssttt ,
sory yehh . .
lambat dua hari . .
hehe :D
jomjom singgah ke blog kami . .
ade entry baru :)

Nalisa Syahira berkata...

good luck for ur final exam

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@mr ~ happy new year!!!

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@nalisa ~ thanks for wishes!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...