Jumaat, 2 Disember 2011

~ bersawah? it's fun actually!

assalamualaikum.


short entry~


serious hell aku penat gila bercucuk tanam dekat bendang sawah. okay, mungkin terlebih hiperbola. bukan bendang sawah just petak2 sawah yang comel je.


dekat UPM still ada sawah untuk kau buat kerja2 praktikal agriculture. hello~ agric is not too bad la sangat. aku sangat enjoy buat kerja2 bercucuk tanam dan amik feel,


"oh okay, macam ni rupanya jadi petani zaman dulu2."


tipu je. bwahaha. masa bercucuk tanam tu, boleh pulak hujan selebat-lebatnya. jangan cakap tahap lencun aku itu macam baru kena campak kat tasik chini. menguji perasaan kau sebenarnya sama ada kau nak mencarut sebab hujan atau kau nak mencarut sebab terrrrlalu sejuk.


untuk up to date with gambar, kau orang semua kena tunggu dulu sebab aku tak transfer those picture ke dalam laptop aku. kena sabar la dulu kay. heh. gtg, nak berehat sambil goyang kaki.


overall, it was fun, and super awesome!!



see!!!!!!!!!!!!!! semua suka gilak with that sawah even lencun hujan. okbai. 



4 ulasan:

ikan berkata...

kalau kat obersea, skang da masuk winter. leyh maen baling2 snowball

p kat sini leyh boleyh maen baling2 lumpor.

haha

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@ikan ~ haha. baling lumpur sangat menakjubkan okay

Si DauN CeRi berkata...

lumpur bole jadi face mask ape? face mask kos rendah la tapi..wakakak

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@ceri ~ kaedahnya jimat duit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...