Khamis, 1 Disember 2011

~ comelnya dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

assalamualaikum.


pertama kali aku tengok dia kat bilik tV, dia sangat comel tau! tapi takde la aku sampai jatuh cinta. heh. masa tu aku tengah tengok anugerah apa entah kat tV tu, sekali terjumpa dia! mak aih!! comel sangat2. sangat adorable dan jugak cute. ewah!








masing2 berebut nak minum susu! comel je cara dorang minum susu. ini bukan stalker ke apa ke. haha. aku bukan pervert segala bagai okay!


comel kan? heh. nama mak dia ni, JLo. kerlass kau nama mak dia! 


and another one. this is really cute one. padahal kucing yang sama je. cuma dari sudut berlainan je aku amik. heh. memang dari gaya penceritaan aku tulis memang sangat hiperbola. aku ada 3 gambar ni je. tak kuasa aku nak amik gambar banyak2. buat perhabis memori fon je. bwahahaha.

aku sebenarnya tak berapa suka kucing sebab diorang selalu berak and kencing merempat. yakks!! kadang2 membuatkan hati aku panas. mungkin sebab hari tu, kucing ni bajet comel dan aku pun bajet baik, maka aku pun dengan anehnya seolah-olah baru kena rasuk, abadikan gambar kucing ini dalam Samsung aku yang comel nian kuning iteww.

apa pendapat korang? comel? aku rasa masing2 ada kucing dan kisah kucing sendiri. heh. share2 la ye. babai!





12 ulasan:

Delhomme berkata...

suka kucing gak ... nenek aku selalu cakap kalau x nak kucing berak merata kat umah ... rajin2 kan ajar dia mencakar kat tanah atau asal nampak dia nak berak ke kencing ka cepat2 bawak dia ke tanah .... ^__^

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@delhomme ~ x suka kucing~ bai. haha.

Amanie Ashraff berkata...

tak suka kucing sbb kucing pun tak suka aku. bai ;P

AliaJustea berkata...

oke , kucing tu memang comel .

k e y r i berkata...

nazrul pervert! haha joking joking, they're cute btw :p

NURUL AFIFAH MD YAZED berkata...

cute la kucing tu . but ada orang kata kan , orang la kata , kalau tak suka kucing means dia kurang penyayang :)

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@amanie ~ haha. tak boleh belah gilak.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@alia ~ sangat!

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@keyri ~ pervert? bukan kau ke?

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@afifah ~ erk? ye ke?

Si DauN CeRi berkata...

oke memang comel!

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@ceri ~ kan?? haha./

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...