Isnin, 21 November 2011

~ garu-garu hidung. eh? durian!!

assalamualaikum.


mood sekarang. 


garu-garu hidung, garu-garu pelipis, garu-garu tangan, garu-garu jari. betul-betulkan rambut yang haktuih panjang sungguh-sungguh ini. membuatkan aku tertanya-tanya, 


nak potong rambut ke tak?


tapi, aku rasa lagi machos kalau simpan rambut panjang ku ini. heh. 




eh? sedapnya durian!!!! lemak berkrim gila weh! bwahahah. teringat makan benda alah ni sebelum amik test MUET. gila kencang kepala otak aku sendawa after that dengan bau durian yang macam mintak kaki. makan durian sangat sedap tapi sendawa durian memang tak sedap.


apa2 pun, this UPM durian memang sangat letup2. at that night, memang aku dengan kengkawan balun makan durian puas2. depan kolej aku kat UPM ni, memang ada dusun durian. memang tiap2 hari, akan ada durian jatuh and sangat terbaik bila this lemak berkrim masuk dalam mulut kau. 


eh? budak blok depan aku bersorak. hari ni bola, apa lawan apa ea? haha. aku tak berapa nak amik port sangat. selalu amik tahu dalam twitter je. mesti akan ada yang update their tweet!




port lepak2 makan durian yang memang sangat sedap. lepaking with friend yang memang suka buat lawak macam taik.



ini memang menyelerakan tekak aku! bwahahah. sedap gila kot!



okay, kaki kawan aku berdarah. agak kepoyosan di situ seolah-olah cedera baru pulang daripada berperang.  heh. apa2 pun, benda yang ada kat kepala durian tu memang tajam. duri? duri ea kita panggil dia? bukan duri tu yang dekat ros ke? yang ni kita panggil apa ea?



baru tadi aku dengar bunyi durian jatuh. ni memang betul2 macam durian runtuh! heh. kawan2 yang join makan durian. aku ni cakap macam taik kan?? kejap pasal durian, kejap pasal bola, kejap pasal garu2! haha. pervert la entry ni.



and another kawan.



hanya mampu menjilat jari ajooo setelah melahap all the durians. heh. even esoknya ada test MUET, tapi masing2 tegar jugak nak melahap makan durian. haha. terbaik dari ladang la korang. durian UPM memang diakui sangat sedap. maybe sebab UPM ni university reseacher. maybe sebab itu durian yang golek2 jatuh itu sangat sedap lagi lemak berkrik dari kek durian secret recepi

kay la, got to go sebab nak baca buku,. esok malam ada test. babai! and have a nice day ahead. goodnyte!

4 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

durian??
tak berapa suka la

Ain SSB berkata...

Ya Allah, duriannnn! Rindunyaaa! huhu.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@lelaki ~ eh? tak suka. alololo.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@ain ~ yap.. mesti rindu kan! haha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...