Jumaat, 7 Oktober 2011

~ jadual full. oktober 2011 yang membebankan!

assalamualaikum.


siapa yang nak pergi bengkel WUPID ( world universities peace invitational debate ) 8 oktober 2011 tolong respon segera. beri nama pada saya.


status tersebut ditulis pada wall KDBM@Putra 2, pada malam 2 oktober 2011.




salam sejahtera. kepada sesiapa yang berminat untuk mengikuti program keluarga angkat FELDA di Kulai Johor pada 7 oktober 2011, 8 oktober 2011, 9 oktober 2011 boleh la menghubungi mohamad halif kamaruddin dan sumaiyah abdullah. terima kasih.


status tersebut ditulis pada wall Majlis Tertinggi Mahasiswa Kolej 13 pada malam 5 oktober 2011.




salam. berminat tak nak masuk perkampungan teater, 7 oktober 2011, 8 oktober 2011, 9 oktober 2011 ni. sila reply mesej ni ASAP. semua free, untuk bayaran, kolej akan tanggung.


mesej tersebut dihantar pada 6 oktober 2011.




saya nak ajak awak jadi duta promosi UPM. kalau berminat sms nama, nombor IC, nombor matrik, nombor telefon, course dalam satu mesej. 8 oktober 2011 kita ada bengkel dari jam 10 pagi sampai 5 petang. nak tanya apa2 sila telefon, jangan sms sebab saya hantar mesej yang sama pada 50 orang yang lain. mati la nak reply semua.


mesej tersebut dihantar pada 7 oktober 2011.






dan segala2 aktiviti2 tersebut aku tak dapat join sebab...............


satu lagi nak remain, Program 'Engineering A Career in Food and Agriculture'. berikut adalah senarai nama yang telah disahkan oleh fakulti kejuruteraan.


1- Nur Adrin Shamsul Shamsul Azman
2- Ahmad Said Nursi.
3- Nazrul Ashraff Bin Buang <---- nama aku!!!!!!!!!!!
4-
5-
6-
.
.
.
.
.
.
26-


semua peserta mesti menghadirkan diri ke Fakulti Kejuruteraan pada :

8 oktober 2011

8.30 pagi hingga 5.00petang

tiada sebarang bayaran atau caj yang dikenakan






status tersebut membuatkan aku pasrah je la. tak boleh nak buat apa jugak sebab aku yang mohon untuk join engineering ni. 


pfttt. no word and aku kave down sekarang juga. babai korang!!!!!!!!!!!



6 ulasan:

bag_2 berkata...

remind la dear,
muet da dkt ni, gudluckssss, hehe :D

Eyda Syahida berkata...

huyohh!

sabo je lah~ ;)

selamat menjalani aktiviti dengan jayanya! :P

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@bag ~ eh? haha. x perasan di situ/.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@eyda ~ mmg tengah sbar!

Si DauN CeRi berkata...

busy benor gamaknya ni.. papepon, all the best to u and friends!!~

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@ceri ~ okies ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...