Sabtu, 22 Oktober 2011

~ entry yang aku sendiri tidak pasti tajuk dia.

assalamualaikum.




aku rasa, apa yang aku tulis tu, betul je. PRO & CONS. setiap benda yang kita buat ada baik & buruknya. tapi, aku rasa , kadang2 aku ni macam hipokrit la sangat bila buat post entry yang baik segala bagai ni padahal aku ni memang la hantu sangat2.

tak kisah la, apa2 pun, ingin saya tekankan di sini, setiap perbuatan yang kita buat, ada PRO & CONS. harus tanggung segala perbuatan yang telah dibuat. takde skip2 dan ingin melepaskan diri. aku sebenarnya malas nak taip entry panjang2 sebab tengah penat sangat.

kejap lagi kena turun latihan bahas, malam esok ada training of trainers of Science Camp, Pahang. aku kena buat gunung berapa meletus!!! eksited melebih! nak buat gunung berapi meletus senang wajah. barang2 dia, serbuk penaik, cuka & plastesin. siap!! 

semua barang2 tu boleh jumpa je dekat groceries. kalau nak lagi cun, letak serbuk pewarna dalam cuka + serbuk penaik itu. pasti merah menyala u'olls.


tetiba je aku cerita pasal volcano pulak! haha. okay la weh, gtg. daa peepps, 


8 ulasan:

syakey berkata...

dh macam sainstis dh ni haaa :P

Aesya Zealous berkata...

volcano volcano!

Taufiq Tiramisu berkata...

lalaalala. buat la gunung berapi besa besa. hahahahha.

New Entry : 5 Soalan Yang Boleh Merosakkan Perhubungan

nina berkata...

Hehe.. Saya dah buat dah gunung berapi ni waktu darjah 5 dulu. :P

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@shakey ~ sangat saintis okay!

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@aesya ~ haha,, teruja ke apa?

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@taufiq ~ tak besar mana punm..

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@nina ~ untung la~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...