Rabu, 4 Mei 2011

~ day two : 10 things you love.

assalamualaikum.



day two : 10 things you love.

nombor 1

:: aku suka dengar lagu Plain White T's macam Rhythm Of Love, 1234 I love you. lagu2 dia memang tangkap superb la. kalau ada lagu dia on air masa tu kat radio, masa tu jugak aku melalak menyanyi. haha. even ada pencemaran bunyi, ada aku kisah? hee.

nombor 2

:: aku suka tidur lewat2. entah kenapa. tak tahu. dah jadi habit kot. ye la, dulu zaman sekolah kan kena stay up sampai pepagi buta and sekarang kalau tidur awal sangat, err rasa aneh ooo. haha. zaman sekolah dulu memang sah2 tido lambat. zzz.


nombor 3 

:: aku suka dengar Fly fm sangat2. tapi yaang paling best rancangan Fly Fm Pagi Show dengan Phat Fabes, Nadia and Ben. dari situ memang dapat banyak informasi la. hee. sumber aku tulis entry tu. bwahaha.

nombor 4

:: aku suka tengok tV sorang2. hee, sebab aku ni kalau tengok tV mesti tergelak-gelak and akan cakap ewww dengan kuat bila ada benda menggelikan hati. contohnya masa Casey cium JLo kat American Idol dulu. and ianya EWWW yang sangat kuat!


nombor 5

:: aku suka buat benda baru. contohnya dalam alam maya ni ( ayat skema ) mula2 study pasal Myspace je. memang sangat2 buta facebook, blog dengan twitter la. lepas tu study sorang2 je benda alah tu. hee. explore sendiri benda baru. baru syiokk!!

nombor 6.

:: aku suka mandi lama2. haha. paling cepat pun 15 minit. :P

nombor 7.

:: masa sekolah dulu, aku suka buat muka paling baik dalam kelas. sebab tu cikgu suka suruh aku jawab macam2 soalan kat papan hitam.


nombor 8.

:: aku suka makan ayam goreng. bwahaha. yang ni korang dah tahu kot dari sini @day one : 10 things about you.

yum2. suka makan ayam! yeay!!

nombor 9.

:: suka amik gambar beriban banyak tanpa menghiraukan orang sekeliling. bwahaha. sadis. and aku paksa gak kengkawan aku amik gambar sengal2 dengan aku. hee.

lerrr, sebenarnya dorang pun suka je amik gambar sengal dengan aku. haha. lagi sengal lagi bagus! bwahaha.

nombor 10. 

:: aku suka hadap blog 24 / 7 bwahahaha. aku rasa yang ni semua orang suka kot! wiii. love blog! yessza!!

selesai!! wiii. seriously, aku main tibai je lukis kartun kat atas ni. kalau korang tak suka, cakap la ngan aku. haha. memang aku kena improve lagi. first time tibai melukis. haha. tapi 100 kali ganda lagi elok kalau aku lukis kat kertas lukisan. =,='

siapa2 yang nak join 10 days challenge ini, boleh klik sini

benda ni suka2 je! ok bai.

6 ulasan:

Ummu Qaseh berkata...

Kau nie suka ayam goreng cam Ipin! Huhu..

Inche Vampire berkata...

@ummu ~ haha..semua orang suka makan ayam goreng! wiii

Izbeta Shyah berkata...

pengumuman untuk pemenang contest izbeta shyah.

Inche Vampire berkata...

@izbeta ~ sob3x... kalah ;(

Izbeta Shyah berkata...

ala jangan sedih, nanti kalau ade contest aku invite kau lagi, mana tahu time tu rezeki kau menang pulak.! ;)

Inche Vampire berkata...

@izbeta ~ haha.. aku tak la sedih sgt! bwahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...