Sabtu, 30 April 2011

~ just stop a while and have a look or you will miss the beauty.

assalamualaikum.




Valentina Nervosa dah habis baca. baru petang tadi. Contengan Jalanan awal-awal lagi aku dah khatam. sekarang tengah hadap Quartet by Saidatul Saffaa pulak.


@valentina nervosa
@contengan jalanan


heh, nak cerita panjang-panjang pun aku baru sampai page ke 39. masa pergi PWTC aku memang target nak beli buku dia lepas touche layan Damai. Damai tu kompilasi Saidatul Saffa, Noor Suraya and Syud. kiranya ada 3 cerita dalam 1 buku. 


heh, tapi aku bukan nak cerita pasal Damai. aku nak cerita pasal Quartet. dalam 39 page daripada 471 page yang ada dalam Quartet, dapat aku simpulkan, cerita ni klasik. klasik di sini bukan merujuk kepada klise. hee.


kalau dalam Damai, dia amik setting dekat Turki and kalau kat Quartet dia amik setting dekat Madison. cup! Madison dekat mana ea? jap, aku baru nak google. google sambil melayan lagu Speechless by Lady Gaga. selepas 10 saat,


oooooo. Madison dekat USA rupanya!


haha, super duppo fail geografi aku ni. dalam Quartet ni , nama watak utama dia ialah Misa. haha. macam nama orang Jepun pun ada. apapun, cerita dia selalunya membawa kepada ketuhanan. 


touche. 


aku nak cerita banyak-banyak pun, aku still blur jugak! nama hero dia pun aku tak tahu nak cerita apa ke bendanya! tapi aku suka quote dia yang ni.


" just stop a while and have a look or you will miss the beauty."



masa Misa cakap quote tu, dia dengan kengkawan tengok full moon kat rooftop.

madison = mad - is - on.

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest

contest ini akan berakhir 1 Mei 2011. 

ok bai!

6 ulasan:

Orang Kampung berkata...

p PWTC ng sapa? hahaha

Inche Vampire berkata...

@mizi ~ tht's next entry

k e y r i berkata...

baru nk tau madison nk ner ke? ppfftt.. hhahahaha :P

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ haha..aku pang kang!

Cik Muda Sae berkata...

cam menarik je...hihi..sekarang novel susah le mau carik yang betul2 best...hmmm..~ madison tu same ke ngn madison evenue..? erkk..tetiba~

Inche Vampire berkata...

@cik ~ memang best!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...