Sabtu, 30 April 2011

~ 24 : 7. fenomena baru k pop palsu.

assalamualaikum.


isu k pop pertana yang aku baca is kat blog Mas, haha. kesian Mas bila dia buat isu K pop, kena hentam dengan sorang blogger perempuan tu. sadis. siap blogger tu boleh bantai panggil Mas tu gay! gi-la.


lepas tu baca entry kat belog Cik Epal, gula-gula kapas? ke gula-gula manis entah apa - apa entah. aku memang ada masalah nak ingat sesuatu yang menggelikan. lepas tu ada lagi, 24 : 7. heh? yang kalau ditafsirkan aku, 24 hours and 7 days. haha. 24 : 7?? apa maksud dia?



bwahaha. geli ok. more like hooker. 


haha, aku dah gelak guling2. aku dosa ke sebab kutuk diorang? ataupun diorang yang dosa sebab tayang sana-sini yang kunun-kununnya takde six pack pun nampak cun amik gambar cam gi ni. what a looser.


mata aku ke yang buta? ke memang mata aku normal dan mata aku mengatakan bahawa mereka-mereka ini buta pose! 

ok, mata aku normal. yes.


roarrr! eh , silap. meaw!!haha.

aku sebenarnya bukan la die hard fan k pop ni nak kutuk segala bagai grup 24 : 7 ni. tapi if wanna be somethin yang good, jadi la diri sendiri. 

" blah! blah! blah!"

by kesha

bukan aku yang kata tapi kesha. aku rasa pendapat umum lagi bernas dari kepala otak sendiri. if umum rasa this is a bad thing, so take a breath and think for a while. berpikir guna otak bukan guna lutut.

oh, gambar2 di atas kredit kepada page anti 24 : 7. boleh klik sini

aku tak rasa 24 hours 7 day ni bertahan lama. ke nama dia, 24 dot 7 ? pandai-pandai je aku nak bagi nama buruk kat orang. haha.

24 : 7

aku rasa tanpa blogger yang promote diorang, diorang ni tak terkenal pun! haha. korang tahu tak album paling laris kat Malaysia ialah Album Puji Pujian yang datangnya dari Kumpulan Raihan. so, buat apa nak tiru genre lain? aneh

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest

contest ini akan berakhir 1 Mei 2011. 

ok bai!

tak dapat aku bayangkan grup 24 ; 7 nyanyi lagu nasyid. =,='

16 ulasan:

Izbeta Shyah berkata...

ehh serious bangang. tolong lah, x kan mampu melawan tahap famous korea tu. tolong lah. bawak style sendiri lagi bagus lah, lagi mampu menarik perhatian orang dari 100% meniru style korea. sumpah aku menyampah.!

MR. MIND berkata...

yg kore aku xsuka apatah lg yg malaysia, buruk bebenor...baik buat grip nasyid!!

Inche Vampire berkata...

@izbeta ~ haha..sep high five..

Inche Vampire berkata...

@mind ~ yeah! nasyid. haha..

FaiZaH YaaKuB berkata...

mak aii seksa aku tengok...

gaya je nak gempak muka xde laa ala2 korea pun haha...mimpi ngeri laa aku haha

Inche Vampire berkata...

@faizah ~ pengsan!

Amanie Ashraff berkata...

alahai aku tatau pulak depa ni wujud. kenapa la sibuk nak tiru k-pop bagai. buat la identiti sendiri. ni nk jd m-pop ke ?

cik chopu berkata...

adoh adoh. kalau depa ni buat team zapin pun lagi baik. takpayah nak kpop sangat lah en. sedangkan malaysia ada uniknya sendiri. haih.

Inche Vampire berkata...

@amanie ~ m pop ke mop? haha..

Inche Vampire berkata...

@cik chopu ~ joget lambak.. haha

mirmashi berkata...

grrr >.< gross je tgk . x cool pom . MALAY + MUSLIM wak mcm ney . aurat2 -..-

Inche Vampire berkata...

@mirmashi ~ iyap.. really gross..

Nurul Afifah berkata...

satu ayat aku nak ckp kat 24 : 7 ni..

hampa semua xdak keja ka???

kitorg yg minat kpop ni sbb they make good music..bkn just muka kiut tu je..bkn sbb pose cool bagai...kalau 24 : 7 boleh buat good music..no hal la..kena crik lagu deme ni..nak kasi judge btol2..

Inche Vampire berkata...

@afifah ~ we will see them. hee..and watch and judge. heh.

ct N honey berkata...

no komen he..he.

Siapa yang tak suka K-pop baca sini

Inche Vampire berkata...

@ct ~ no komen la pulak. =,='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...