Jumaat, 29 April 2011

~ valentina nervosa

assalamualaikum.



novel terbaru dari Nurul Syahida. cerita tentang Mariyyah yang akhirnya clash padam malam Valentine. hee. walawei. Mariyyah ni kuciwa 3 tahun ooo bila clash!

Mariyyah akan start depressed bila masuk bulan february hingga 14 february. haha. kawan-kawan dia kata, Mariyyah ada penyakit ganjil bernama Valentina Nervosa.

ada ke orang macam Mariyyah ni dekat dunia sebenar? angkat bahu. aku pun tak tahu. mungkin ada dan mungkin takde. bila korang baca novel ni mungkin korang akan tahu kenapa Mariyyah depressed masa bulan february tu.

Mariyyah couple dengan Najmuddin , emm, selama 7 tahun. and diorang clash masa hari Valentine tu. boleh pulak Najmuddin panggil Mariyyah ni.

" woi anjing!"

err what? gila macam nak kena sepak je muka. since that clash-accident- Mariyyah dah tak couple dengan sapa-sapa sebab dia still suka kat Najmuddin. haha. aku sebenarnya tak habis baca cerita ni lagi.

tapi kan, cerita ni memang truly ikut peredaran zaman la. memang apa yang diceritakan betul-betul terjadi kat keliling manusia ni. as an example.

-Mariyyah selalu stalk facebook Najmuddin.

-hati Mariyyah rasa hancur bila tengok Najmuddin tulis dekat facebook dari in a relationship with Emai Mariyyah kepada single sebelum bertukar kepada in a relationship with bla bla bla.

haha, sejujurnya, memang ramai yang buat macam ni kan? aku beli dekat pesta buku hari tu. hee. Nurul Syahida tak pernah kecewakan aku! yeay! sebelum ni layan dengan Soalnya Hati dan Aku kan Novelis. walawei! Nurul Syahida is superb and cool :)

grab this book and korang akan gelak guling-guling. hee. and dalam tu jugak ada puisi keislaman dari Mariah kepada Amr bin Al-As.

siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest

ok bai!

4 ulasan:

~emi~ berkata...

da lama x baca novel.x menyempat nk beli novel. cuti sem nnt boleh baca kot...

Inche Vampire berkata...

@emi ~ hoho.. beli jangan tak beli..

мiмiп gопjепg berkata...

macam best jer citer ni :)

Inche Vampire berkata...

@mimin ~ best!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...