Rabu, 27 April 2011

~ fakta : ranking 15 terbaik FIFA april 2011.

assalamualaikum.


hari tu aku ada buat entry 15 lelaki terseksi 2010. <-- hari tu sebenarnya pagi tadi. haha.


@15 lelaki terseksi 2010


entry tu sebenarnya aku dapat idea dari shiro blog dari entry dia yang ni.
@shiro blog


boleh pulak timbul salah paham =,=' and aku rasa aneh.


paper je la. okies, ranking 15 terbaik FIFA april 2011. heh, apa favourite team korang? let's check it out!


nombor 15.


GHANA 

nombor 14.


CHILE

nombor 13


JAPAN

nombor 12.

GREECE

nombor 11.


NORWAY

nombor 10


CROATIA

nombor 9


ITALI

nombor 8.


PORTUGAL.

nombor 7.


URUGUAY.

nombor 6.


ENGLAND

nombor 5.


ARGENTINA

nombor 4.


GERMANY.

nombor 3.


BRAZIL

nombor 2.

HOLLAND.

nombor 1.


SPAIN.

so, ada favourite team korang? haha, favourite team aku belanda. ok la tu dapat rank 2. 

oh, MALAYSIA pulak kat ranking nombor 144. heh. sebelum ni 138 =,='

okbai!

siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest

entri tentang fakta yang menarik.


@batu paling besar di dunia
@tasik paling dalam di dunia.

6 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

ohh Malaysia tanah airku. jauhnya ketinggalan =.='

Inche Vampire berkata...

@amanie ~ haha.. sadis sikit =,='

Asha Shalina berkata...

viva espagnol..!!!! hahahahaha...

Inche Vampire berkata...

@asha ~ haha.. semua suka spain!

Orang Kampung berkata...

jepun lgi hebat dri korea la..huhu

Inche Vampire berkata...

@mizi ~ exactly!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...