Selasa, 26 April 2011

~ apa jantina Hlovate ?

assalamualaikum.


apa jantina Hlovate? ada orang tanya aku, betul ke Hlovate ni pompuan?  mula2 aku online terus jerit2 kat amanie kat IM facebook. tanya pandangan dia pasal benda ni. tengok Ecah dengan Aina tak online lagi. so, aku tanya Amanie je la, nak revealed ke tak benda ni. nak bagi tahu ke tak kat orang lain pasal jantina Hlovate ni.


@amanie
@ecah
@aina


actually, kitorang ada grup rahsia. jeng jeng jeng. haha. aku, amanie and ecah pernah chat dengan Hlovate sebelum ni kat Y!M. aina aku tak pasti pulak. tapi memang best la masa tu and rasa nak guling2 suka. 


aku tahu pasal jantina ni last year lagi. aku rasa amanie, ecah and aina pun sama gak. 





ni dia buktinya :)


tapi tak kisah la dia lelaki ke perempuan ke, apa yang aku tahu, aku suka baca novel dia. sekian. and contengan jalanan is awesome!!!!!!!!!!!!!


okbai!



siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest

14 ulasan:

anah samsudin berkata...

wah ! terbaek..reveal jantina hlovate..hehe
pape pon hlovate memang best..banyak good values dari cerita2 yang ditulis.bukan angan2 semata.
btw , contengan jalanan belum abes baca lagi..adesss,,busy..haha

Inche Vampire berkata...

@anah ~ saya pun belum habis baca lagi :)

pinqy taraturuu berkata...

saye cinte HLOVATE~

Inche Vampire berkata...

@pinky ~ saya chenta bahasa dia!

Puteri Ummi Atilia berkata...

pernah menjadi isu antra sy dgn kawan kawan. kiteorang agak die pompuan yg penah study kat luar ngra. pompuan tuh dah betul dah. huhu.. :D

cik chopu berkata...

woaaaa, novel hlovate memang terbaik lah. ayat lepak je takde skema ayam, takde jiwang karat. Aa+Bb dengan Tunas, the best!

zaradgreat berkata...

dah beli contengan jalanan. tapi belum sempat baca lagi. :(

taun lepas ada JS datang U. bila budak tanya pun diaorang jwb perempuan. :)

Inche Vampire berkata...

@puteri ~ haha.. dia sedang study rasanya . hee

Inche Vampire berkata...

@chopu ~ iyap :) i like versus and rooftop :)

Inche Vampire berkata...

@zara ~ hehe.. bagus kan!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

wooottt..!!
novel kerr??
mmg failed..!!
xpernah baca novel..adess!!

☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!! HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummyweiyda❤
❤eppy blogging ya!!❤

Inche Vampire berkata...

@mummy ~ x pernah baca> adui. rugi!

Cik Atiqah Shaharin berkata...

oo. haha.. apsl aku bley tpikir dia lelaki?! haha..rasanya sbb nickname dia pkai tu. btw, thanx eh,haha

Inche Vampire berkata...

@atiqah ~ no biggie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...