Isnin, 28 Mac 2011

~ this girl take me home.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


wiii, heya guys!. entry di petang hari. heh. masa aku buat entry ni, jam kat lappy tunjuk angka 3 pm. and Klang sekarang sangat panas and berangin juga. eh? boleh la aku tafsirkan di sini bahawa, Klang, cuacanya panas & berangin. heh


staright to the topic.


this girl take me home. huu. aku bukan cerita pasal life saver or some gegurl that save me from pencuri-penjahat-or-whatsoever- aku saja je nak buat tajuk macam tu. wakaka, 


let me story sikit. hari tu, masa @hari kecemerlangan (sabtu lepas), entah macam mana, lepas jamuan ringan, mak & ayah aku pergi masuk meeting PIBG. oooh, masa tu aku dah nak tergelak bila mak aku cakap macam ni masa aku telefon mak aku.


"mak kat mana?" tanya aku.


"mak tak dengar la. mak kat dalam meeting ni." jawab mak.


"laaaa." aku dah mengeluh. " mak buat apa masuk kat sana?" padahal aku ni anak bongsu and aku dah habis sekolah, buat apa mak masuk mesyuarat PIBG tu. hee.


and untuk balik awal, aku suruh kawan aku Che Diyana tolong hantarkan aku balik rumah.


segala aktiviti amik gambar ni dilakukan setelah menghantar Qama & emaknya balik rumah diorang, kang nanti mak Qama panggil aku pervert pulak kalau dia nampak aku amik gambar orang bawak kereta. wakakaka.

setelah membawa kereta dengan kelajuan 50 km/j dan lalu dihadapan rumah orang (stalker rumah seseorang, wakakaka) akhirnya, aku sampai jugak ke rumah dengan bantuan Che Diyana. thanks DIYANA!!!!!

wiii.
maybe we need a closer picture. wiii. and peace ditunjukkan untuk menggambarkan yang dia telah selamat membawa aku pulang ke rumah. mua haha. \0/ huuu. ;D

 masa dalam kereta ( dalam perjalanan nak hantar aku balik) macam2 topik yang kitorang cerita. tapi yang tak tahan and gelak tahap tak boleh pikir pasal kain dia yang tercepit keluar dari kereta masa hantar Qama & mum. aku tak tahu apa others thinking masa nampak ada kain tercepit keluar dari pintu kereta masa tengah bawak kereta. hee.

alamak! terbagi tahu pulak. wakaka. 

aku tak bersalah :P

lalala, papai  everyone :D

siapa yang nak join contest, boleh klik sini






2 ulasan:

qiela_killerz berkata...

hahaha...
entry giler pny..
btw,sempoi arr... ^_^

mr vampire berkata...

@qiela ~ thnks~ haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...