Isnin, 28 Mac 2011

~ sudah berangin pula. wiiii.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys! wiii. entry lagi. wakaka, aku pun tak tahu ni entry ke berapa sepanjang bulan mac ni. rasanya ni entry ke 155 kot. waaaa. semangat betul aku bulan ni. hee.


untuk belog jugak aku buat. bukan untuk orang lain. heh, lupakan pasal itu. apa yang sudah berangin ni? heh, siapa dapat teka aku bagi hadiah!! wakaka, sila teka la ye, da, da,da. aku bagi tahu je la.


sebenarnya aku nak cerita pasal cuaca je. heh. tadi Klang sangat panas sampai aku rasa kena BAKO je. sekarang dah sejuk balik. not-la-sejuk-tahap-macam-kat-dalam-peti-sejuk- sejuk just berangin la apa yang aku nak sampaikan kat sini.


berangin macam kat pantai. haha. best ooo.!!! rasa masyuk je. tapi kan, actually aku rasa bersyukur la jugak dengan cuaca kat malaysia ni. heh. kalau cuaca panas macam kena salai, boleh je golek2 mandi. kalau sejuk tahap giga, boleh je gulung bawah selimut. heh.


best kan!!! 


and cuaca kat Malaysia ni la, setiap masa & saat, kita boleh jalankan proses photoshoot pada bila2 masa kan????? ha-ha. kalau Malaysia ni turun salji, takkan la nak pose maut sampai nampak pusat kottt!!! 

tapi sekarang dekat I-city pun dah ada salji, dah tak batak sangat :P 


port dickson!!! disebabkan dekat sini takde salji sebab tu la boleh pose setiap detik dan saat *mua haha, bahasa sastera je aku guna* cuba korang bayangkan Salji turun bergolek-golek kat Port Dickson. ewww. nak mandi pun rasa aneh. haha. kalau salji turun kat Port Dickson, for sure la pompuan tak boleh pakai bikini je time nak mandi. gaya aneh la tu. :P

wiii. cuaca malaysia yang cun ni la, aku boleh snorkelling kat pangkor hari tu. wiii. cuba cuaca cepat je senget benget macam kat Russian, jangan kata nak snorkelling, korang nak jejak pantai pun rasa beku!

heh! kenapa aku membebel pasal cuaca ni. erk? zzz. mua haha. mesti korang membebel sakan ni. heee, paper je la. nasib korang la, siapa suruh baca entry ni. :P

jadi, apa yang aku nak mention kuat2 kat sini.

AKU SUKA POSING DI MANA2 SAHAJA!! MUA HAHA.

ehhhh!!! silap2. silap tagline tu.

apa yang aku nak mention kat sini.

CUACA KAT MALAYSIA IS THE BEST EVAH LA, LOVE MALAYSIA MUCHO2. WINK WINK WINK.

the also love Malaysia. ;D

papai :)








2 ulasan:

asybedazzle berkata...

eh I city ade salji eh. ce tangkap gambo. kita bako! hahaha

The Lady & Mr Vampire berkata...

@asybedazzle ~ wakaka..tak pergi lagi. hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...