Isnin, 28 Mac 2011

~ hari kecemerlangan 2011.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


wiii, tadi aku baru post entry pasal suasana dekat sekolah masa amik result spm. yang belum baca , boleh right klik here


@suasana amik result


and sekarang aku nak cerita pasal hari kecemerlangan 2011. wiii. and again, aku malas nak bebel banyak2, aku layankan korang dengan gambar je la ye. wiii. sambil bergambar sambil bercerita. heh


ni qama and may shin. qama dapat 7a and that chinese girl dapat 8a. wiii. qama pakai baju kurung! wakaka.

ni pulak, aku dengan may shin. wiii. sometimes we need a good pose. heh. masa ni kitorang dah ready untuk amik medal kat atas pentas. 

masa ni pulak, penyampaian hadiah dah tamat. wiii. semua ni budak2 kelas aku. selain dari penyampaian hadiah untuk result SPM, kitorang sebenarnya kena amibil jugak medal untuk matapelajaran terbaik untuk trial last year.

aku dapat terbaik Math dengan Sejarah. siapa dapat teka markah trial aku, aku tak bagi pape pun! wakakaka. eh tak,tak.siapa dapat teka markah math dengan sejarah aku masa trial, aku promote belog diorang. hee.

sebenarnya aku suka pose daring2. haha. tapi takkan la aku nak baring kat lantai kot! haha. tak ke nanti kena baling sepatu khas datang dari cikgu2 wanita yang caring pasal dewan ni. heh.

lepas kitorang pose sakan kat dalam dewan, kitorang gerak pergi makan dekat kantin and as what yang cikgu2 cakap.

"untuk pelajar2 yang ambil hadiah, kamu dapat makan buffet, sama macam ibu bapa."

haha. terharunya la aku masa dengar cikgu cakap macam tu. BUT! don't surprise ye kawan2 sekalian. after kitorang makan, aku, qama & diyana decide untuk pose one more time. wiii. 

kami-suka-pose-di-mana-mana-sahaja-

so, ready, one, two, three!! zap, zap,zap *kenapa bunyinya aneh?*

ni diyana & qama. dulu diyana sekolah kat Klang jugak before dia pindah masa form 4 dekat semashur. she' got 8A+, 1A

three is better than two. kalau two is better than one tu dah lagu Taylor Swift. *kalau tak tahu, angguk2 kepala je*

and bertenggek pun best jugak. haha. actually masa ni kitorang nak usha kereta diyana. si gegurl ni dah cemas bila tak nampak kereta yang dia parking.

qama telah memaksa aku ambik gambar ni. aneh!

and another picture. sebenarnya, dari tadi kitorang ambil gambar dekat tempat park motor dalam sekolah. nama park motor sekolah kitorang, Taman Ilmu. heh.

and pose sorang2 itu penting, wakakaka

wiiii. aku rasa cukup la sampai di sini sahaja aku membebel. kang nanti berat pulak belog ni nak loading. ngeh,ngeh,ngeh. 

sekian perjalanan hidup aku sepanjang budak sekolah. wiii.

papai all.;D


4 ulasan:

Orang Kampung berkata...

bergaya sungguh hang..
hahaha..
xtau nk komen pnjng2..
nk teka markah math pun mlas ni..
hahahaha

mr vampire berkata...

@ orang ~ hisup kena bergaya ~ haha

Orang Kampung berkata...

hisup tu apa??
hahaha

mr vampire berkata...

@orang ~ typo.zzzz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...