Isnin, 28 Mac 2011

~ 23 Mac 2011, hari ambik result, ;D

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


wiii, entry di pagi hari, layan je la. k, straight to the point. 23 Mac 2011, hari ambil result SPM kat sekolah. haha. dah berzaman amik result baru nak update. k,k, chill. aku belum upload gambar tu yang belum update lagi.


k, let's layan picture je la sebab aku malas nak meroyan banyak2. hee. sambil tunjuk gambar, sambil tu kita bercerita. jom layaaaaan.


masa ni baru sampai. haha. aku sampai agak awal la jugak. sampai pukul 9 pagi padahal result amik pukul 11. hee. takpe,takpe.kita pose dulu sebelum amik result. hee.

haha aku sampai dengan The Lady dulu. agak terencat di situ. heee. dia kata, tengok kasut aku. ni la kasut PLKN. errr, 

teka ni siapa? hee. ni la awek tak jadi aku. wakakaka. adik kawan aku, Sheikh. nama dia Nabilah. kadang2 mesej dengan dia, memang ikut mood la. panggil aku-kau. kadang2 kalau nak manja sikit panggil pakwe-makwe. haha. kitorang have nothing ok!!

and result!!! wiii. aku dapat 7a je. that chinese girl dapat 8a. hee. dia selalu saing dengan aku la nak take good spot dalam sekolah. huuu. budak yang tunjuk peace kat belakang tu aneh & pervert. sila abaikan. :P

ni pulak, budak2 yang dapat 7a. wiii, aku, qama  & badin. badin dulu masa form 3 jadi mantee aku. heee. oh lupa2. kitorang bertiga ni budak bahas. huhu.

masa ni almost 1pm. still pose. wiii. dari kiri
sara, remy, mas, kathy, aku, dyad

lepas tu, lepak dekat Soto's and cikgu Sabariah belanja. wiii. terima kasih cikgu!!! terimalah kenyataan yang kitorang sangat rapat gila2 dengan cikgu ni. hee.

after makan2, kitorang datang balik kat sekolah and nak pose lagi. heh, ye la, bukan senang nak datang sekolah lagi lepas ni. kengkawan saya memang suka amik gambar. suruh je la diorang pose, semua diorang mampu :D lepas pose segala bagai tu, aku, yatie & hajar lepak Salak's sekejap sebab nak beli hadiah contest,
siapa nak join contest, klik sini
and kalau nak tengok hadiah contest, klik sini
 lepas tu balik. heh. the end. ehhh!! cop! ada lagi.

siapa ni? haha. ni la keluarga Vampire. dari kanan , Vampire I, Vampire II & aku, Vampire III.

sekian dari saya. lalala. 

papai. lepas ni nak update pulak hari kecemerkangan 2011 yang baru berlaku semalam. haha, macam apa je aku cerita. 







6 ulasan:

=kiela= berkata...

cikgu sabariah..my feveret cikgu tu..
rindu laaa kt die..hahahah!!!
the best teacher i ever had...yeah..!!

mr vampire berkata...

@kiela ~ iyap!! u r correct!! waaaa...

=kiela= berkata...

cikgu sabariah mmg terbaek...
hahaha!!!

Orang Kampung berkata...

cikgu sabariah mmg baik..
hahaha..

mr vampire berkata...

@kiela ~ wakakak...!sangat stuju!

mr vampire berkata...

@orang ~ haha...tahu takpe!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...