Ahad, 27 Mac 2011

~ hadiah contest : K.A.M.I F.O.T.O.G.E.N.I.K.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

Assalamualaikum.


phew, hari ni Klang agak panas. ke mungkin mak aku masak kuah-apa-entah-tadi-sampai-panas-badan-aku.


wiii, tapi bersyukur la sebab aku still boleh makan tak macam pelarian di negara2 lain yang kebuluran. wuuu, sila bersyukur ye Inche Vampire.


k, kita drop the subject about that. so the main point in this entry is,


contest KAMI FOTOGENIK


@contest


hadiah contest!!! heh, Syed asik2 tanya,


"apa hadiah contest?"


and more he said like this.


"kalau takde gambar hadiah, aku tak nak join."


haha, ni aku dah nak upload la gambar hadiah. hee, tapi kan, hadiah aku takde la gempak sangat macam hadiah orang lain yang lemon gempak habisan. wakakaka, nasib korang la, siapa suruh join contest aku. hee.


k,k,chill everybody! heh



heee, aku bagi medal. amacam? haha. eh,silap2. ni medal aku. ngeh3x. ni bukan hadiah korang ye. entah2 mesti ada yang mengeluh bila tengok medal ni.

haha, relax,relax. sila bertenang. that's not the prize ooookey? haha.

this is the prize.


oppps. haha. not all these bear-stuf hadiah korang. silalah teka sendiri hadiah korang yang mana satu. haha. aku pengumpul bear. lalala. ni semua aku punya . jeng jeng jeng. *bunyi suspen* sila teka dengan tepat ok dimanakah hadiah pemenangnya. silalah join ye semua. siapa yang mahu join, boleh klik link di atas. 

lalala, done. 

papai :D

22 ulasan:

SyedGraphiX berkata...

alamakkkk!! aku x suka bearr!!!!

Muhd Fadil berkata...

umah aku takde sekor pun bear.
aku takut malaikat tak masuk umah aku...
hahaha. tanak join la...
hadiah duit aku nak la...

mr vampire berkata...

@syed ~ haha..kentut!

mr vampire berkata...

@fadil ~ nanti aku story more about that..

holaulala berkata...

haha! yg smile tu comel.!

mr vampire berkata...

@HOLAULA ~ haha..yg smile kuning tu ke? haha...jeng jeng jeng...tu my cikgu bg sbb dpt fizik A.. wakakaka..

=kiela= berkata...

nk sume hadiah tu boleh...
demi dak ex-skol rp...hahhaha..
senior awk nie..hahahah..!!

mr vampire berkata...

@kiela ~ what??!! haha..gila la..

=kiela= berkata...

@mr vampire jgn cuak ok...just joke je..hahaha!!!
hope menang laaa...hahaha!!

mr vampire berkata...

@kiela ~ err.. haha..choy! wakaka..

nina berkata...

cute lar yang kura2 tu. hehehe...

The Lady & Mr Vampire berkata...

@nina ~ iyap2..:)

holaulala berkata...

haha! sye pon ade. yang besar pnye. ske2!

The Lady & Mr Vampire berkata...

@holaulala ~ erk? haha..yg mne 1?

holaulala berkata...

smile tu la.. tp yg besar. hee!

The Lady & Mr Vampire berkata...

@holaula ~ ooooo, yang muka hantu tu ke? haha..

aL sYa berkata...

kura2 tuuu~ hehe

syaza nazura. berkata...

comel comel comel, nak nak :) make sure nazu menang satu tauu :P

holaulala berkata...

haish! mke antoo 2 t tdo dapat nightmare je. klau yg smile kuning 2, tido pon smile je. hee

The Lady & Mr Vampire berkata...

@al ~ haha.. comel kan?? hehe..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ wakakaka..we will see :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@holaulala ~ haha..demand pulak ye kamoo! hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...