Rabu, 16 Februari 2011

~another youtube guy.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


tadi aku blogwalking kat belog Elia @ belog KFCM tu. and aku jumpa satu video youtube yang gempak. haha, k, aku ketinggalan gi-la. maybe korang dah kenal mamat ni.


Kami Fan Matluthfi90
matluthfi.

korang kenal?

ke tak kenal?

aku rasa video dia sangat best dan mantap! always in malay. if Maria Elena and Anwar hadi in English, dia pulak dalam Malay. memang gempak la!


 

layan ~ it's all about football. mula2 aku lost jugak apa yang mamat ni cuba sampaikan. tapi lama2, aku tersenyum gi-la tengok video dia.

enjoy :) DD

nama yang aku mention kat atas.


entry aku mengenai mereka.


done. have a nice day!



7 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

haha matluthfi neh pun style gak. tp aku lg prefer anwar hadi dgn maria elena :) tp still masih lg bole d layan

aTeN i_nur berkata...

agak x btol gak mamat ni..hahah..sukevideo yg die tiru drama2 melayu..hahah..lawak

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ layan..zzz

@aten ~ haha..typical drama right? haha..gempak je..

aTeN i_nur berkata...

yup..adoii..gelak tergolek2..hahha..mcm2

nazrul ashraff berkata...

@ aten ~ hee. tau x p..

Hafriz Mohamad berkata...

hahaha...

lawok r.. yg x tahan.. nape ler kurus sgt si mamat tu yer? hihik

The Lady & Mr Vampire berkata...

@hafriz ~ kurus ea? haha..tak perasan pulak.. ye kot! hee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...