Rabu, 16 Februari 2011

~player dan buaya.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


tadi aku layan facebook, second account aku. twitter tak layan sangat petang2 cam gi ni sebab tak ramai budak2 yang suka tweet mencarut. haha, k, stop about that, back to the topic.


player & buaya


ada orang kata jadi player tu best bangat. 


best ke?


ke tak best?


aku? aku tak tahu, sebab aku bukanlah golongan player ni, ke playar? playar gabung? playar kacip? haha, *geleng kepala*


kenapa player selalu dikaitkan dengan buaya? huh! tak paham aku. yang aku pasti, player itu mestilah mempunyai ciri2 yang superb and awesome. macam ni>>
muscle berketul.

kulit suci gi-la

tapi, kenapa dikaitkan dengan ini?


seekor buaya?

sumpah tak paham. 

adakah buaya badannya berketul-ketul dan mempunyai muscle? 

lemak je lebih. (budak2 jawab :), budak2 tak pandai menipu )

adakah buaya mempunyai kulit yang suci gi-la?

menggerutu je aku tengok. :p

perlu ke menjadi player segala bagai ni? hee, bagi aku tak perlu kot. bajet hot je lebih. k, aku admit, diorang memang hot tapi tak payah la nak poyo semedang nak jadi Don Juan sepanjang zaman.

zaas!! pang pang pang. semoga bergembira menjadi player. haha. err, semoga bergembira menjadi buaya?
                                     

haha, nice! kalau lapar, nganga mulut je. sure ada makanan masuk. 

have a nice day!






2 ulasan:

Mra Mastura berkata...

buaya tu player! eh player tu buaya. hehe.kenapa x player jd pemain ek? br sesuaii.. keh3.. XP

sbb buaya slalu nganga tggu makanan masuk, so player2 kn slalu ada je makanan a.k.a mangsa die.. keh3..

nazrul ashraff berkata...

@mra~ haha..amboi.semangat kamu komen ye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...