Isnin, 7 Februari 2011

~ini anwar hadi.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.





kenal mamat ni? huu. aku rasa kebanyakan daripada korang dah kenal mamat ni. ni la Anwar Hadi. tapi ada je yang tak kenal. 


bagi yang tak kenal tu, jangan anggap diri korang tu katak bawah tempurung pulak *haha, jangan nangis sudah!* aku kenal Anwar Hadi dari Cik Epal. first time aku tengok mamat ni, perghh, memang gempak habisan la dia punya speaking. haha, tak macam aku yang sah2 broken giiii-la.


memang Anwar Hadi ni gempak tahap lembu guling2 macam Maria Elena Zarul. choy!! huh? kalau korang tak kenal Maria Elena, aku tak tahu la nak cakap apa.


tadi aku terjah youtube kejap and tadaa! ada video terbaru dari Anwar Hadi.


it's all about National Anthem and Anwar Hadi nak pergi oversea. haha, kelakar giii-la kot masa bagasi dia teruja main gerak2 and lompat2. choy! nice video. kawan aku cakap, Anwar Hadi ni budak biasa je.


hee, memang la budak biasa. aku tak cakap, dia ni budak luar biasa yaang ada tangan 10. his video sangat superb la and his message boleh buat orang sedar. people can change yo!!!!!!! *tak perlu menjerit, k, aku paham*


@ cik epal   *blog cik epal*
@maria elena zarul   *blog kak maria*
@anwar hadi    *blog anwar hadi*
@fan page Anwar Hadi    *fan page anwar hadi*


tu je aku nak cakap. :p
have a nice day. :)

11 ulasan:

Miezah Ghani berkata...

dye ni mmg hebat kan ? suka gila tgk video dye . thanks 4 the latest vid :)

nazrul ashraff berkata...

@ miezah ~ sharing is caring..:D

yad'z berkata...

anwarrr... pengsan jap.. hehehe.. die sangat bestt.. huhu

Amanie Ashraff berkata...

aha anwar hadi. nape aku terbayang hlovate versi lelaki bile tengok die ek ? :p

nazrul ashraff berkata...

@ yad ~ haha..dah fan gi-la 2..:)

@amanie ~ huh? x pnh aku pikir cm gi 2..

rotashia faizal berkata...

anwar hadi best!! haha..

nazrul ashraff berkata...

@rotashia ~ yap..:)

Amanie Ashraff berkata...

maybe sbb die fluent english kot and i think Hlovate pun msti speak like him kot :)

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ choy..haha..aq pn rasa cm2 gak..

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

anwar hadi & maria elena...superb. hehe

nazrul ashraff berkata...

@ naz ~ setuju..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...