Rabu, 16 Februari 2011

~cendol dan kengkawan.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


semalam, which is 15 february 2011, aku dengan kengkawan aku which is Mr Remy, Mr Vampire I, Miss Yatie, Miss Sara, Miss Hajar, Miss Yuan, Miss Hawa, Miss Zaty lepak sesama makan cendol yang enak plus coolio gi-la.


since form 5, 2010, last year lagi, kitorang selalu lepak kat warung Soto sambil pekena Cendol & ABC. if bujang senang pekena teh tarik & kopi, kitorang as a teen yang sopan santun layan Cendol dengan ABC je. gi-la kau! takkan nak layan misai kucing, kopi jantan takpun kopi janda! haha, 


back to the topic. as usual, diorang kata, kumpul pukul 4.30 petang, tapi hampeh gi-la,semua datang pukul 5.30 petang. 1 jam yang meletihkan dan membuang masa *aku datang pukul 5, hee*


bila dah lepak kat situ, perghh! jangan cakap la, macam gerai cendol tu, kitorang yang punya. macam2 yang kitorang cilita. from A to Z. from stupid bla bla bla kepada craziness yang sangat menggilakan ulu hati. nak putus urat bontot aku cilita dengan diorang. letih oo kalau gelak lama2. ~~


I miss them so much like a heaven! yeeha! asalkan terlepas la jugak rindu aku nak berborak sakan dengan diorang semua.


you know, when ex classmate meet each other, it's all about gossiping. talk about that girl, talk about that guy, talk about work, love nad bla bla bla. messy stuff ever and actually I like it very much. haha.


k, stop mencarut. done for this entry.
have a nice day! daa.already 5.45 petang. smile :)

2 ulasan:

niesz berkata...

sedapnye..teringin cendol wahab kt wangsa maju..ehe..

nazrul ashraff berkata...

hee...x pnh tau pong!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...