Selasa, 25 Januari 2011

~mimpi yang buat aku senyum sampai sekarang, :D

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


sekarang tengah melayan Window Media Player and Usher & Plies tengah memekak dengan lagu Hey Daddy.  back to the entry. mimpi yang buat aku senyum sampai sekarang. :D


" err? what kind of mimpi? mesti pelik gila! "


ni la aku nak cilita sikit ni. hee, hari tu aku mimpi aku naik motor dengan dua orang blogger yang terkenal. haha, cis, kalau aku cakap mesti korang tak percaya kan? by the way, cuba korang teka siapa yang bertuah sampai masuk dalam mimpi aku tu. 


heh, bukan senang nak naik motor dengan aku tau * haha, bajet artis pulak! * jeng jeng jeng. 2 orang blogger ni memang sangat terkenal la. aku tunjuk gambar je pun, korang dah boleh teka nama diorang siapa.


ecece, Fatin Liyana yo! haha. aku dah gila suka bila dia masuk dalam mimpi aku. sangat tak percaya and another one is jeng jeng jeng.


it's Maria Elena Zarul!! arghh!! haha, aku mimpi aku naik motor dengan diorang. sangat pelik oo, tapi aku suka. ngee. :D


ni bukan mimpi pelik2 ok * korang jangan pikir entah hapa-hapa ok! *


sampai sekarang aku terkedu and tak tahu nak cakap apa. bila ea aku mimpi naik motor dengan diorang ni? em, sabtu or ahad lepas la. eh? ehem2, patutnya aku kena tanya diorang ni,


" hari tu ada mimpi naik motor tak?"


sah2 aku kena lempang free. hee . mesti korang cakap.


" ele, setakat mimpi dengan diorang je kot! tu pun nak kecoh. aku mimpi dengan megan fox!" haha. 


sekurang-kurangnya aku ada mimpi about them, naik motor lagi :D * smile again * korang ada! tak de kan?  mua haha * berapa kali da gelak * mimpi yang sampai sekarang buat aku tak habis2 senyum. lalalala.


malunya * tutup muka *
aku baru 17 tahun ok. * takde makna aku bagi tahu umur. haha *

4 ulasan:

ann berkata...

hehe lucu la kamo0 neh..

nazrul ashraff berkata...

@ ann ~ haha..lucu ea?? x tw la pulak..

oh farah berkata...

haha. biar betul kau ni. :D

nazrul ashraff berkata...

@ farah ~ haha..betul la!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...