Khamis, 14 Jun 2012

tembikai sedap gilak!!

assalamualaikum wbt dan selamat pagi buat semua.




semua tembikai rasa dia sama jak. tapi bila tengok kereta-tembikai ni memang buat aku selera gila bila pandang. haha.

rasanya kalau aku sumbat bulat2 dalam mulut pun, mulut aku berair amat sambil jus tembikai meleleh dari mulut. haha.

yum3x. sedapnya kalau dapat makan. *jilat2 bibir kejap* haha, psiko gila kau Nazrul sampai nak jilat bibir bagai.

heh. this is currently another crap post by me. lately aku just malas nak post apa-apa.

idea tu ada je masa aku tengah mandi, masa aku tengah la la la la kat tengah-tengah dapur sambil memilih ayam goreng paling gemuk untuk di makan, tapi entah kenapa bila dah depan lappy, semua tu hilang. hilang dilambung ombak. gizzuew

peliknya la hidup aku ni. haha. aku tak tahu nak panggil simptom aku ni as a what.

a) simptom lupa-lupa

b) simptom yang tak dapat dikenal pasti

c) aku dah putus fius.

ya. aku dah putus fius. dan sekarang aku pun dah tak tahu nak tulis apa. =.=' sadis sangat. aku sebenarnya nak post pasal vacation ke Kedah. tapi entah. mood tu takde. nanti-nanti la aku post. tehee. okbai peeps

till then. kave down.
1100








4 ulasan:

eintan nurfuzie berkata...

leh buat makan pengantin ni

Tentang Kita berkata...

cantik gitu..sygnya nak makan

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

weehhhh ko buat ke???

Sally Yatiey berkata...

Cantiknyaaaa. hehe :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...