Khamis, 14 Jun 2012

cerita durian saya.


assalamualaikum wbt dan selamat pagi buat semua. eh?

*this post by the Lady*


sekarang musin durian dan tersangatlah melambak kan gerai jual durian? ada yang open sampai tengah malam..

kat tempat aku ni, memang susah gilos nak dapat durian. dah la UiTM tempat aku ni macam dalam hutan. huhu. sadis kemain, maka, dengan gigihnya terpaksalah aku melangkah naik bas semata-mata nak mencari buah durian pada waktu malam. sadis tak? tak ke semangat gila tu namanya.

dan akhirnya tercapai jugak lah hajat aku..



muka keji bila dapat makan durian. haha. ada aku peduli?


 tadaaa!! durian 1.5 kilo plus 1.3 kilo, total harga dapat RM20 hinggit.. tu pun lepas dapat diskaun RM 2.40 sen..

aku tak tahu la mahal ke tak. tapi dah suka kan, aku bedal je la makan dengan kawan aku. benda sedap weh, siapa yang tak nak kan.

tapi yang paling best, esoknya aku dapat durian lagi. heh



tadaaa!!!!!!!!!

abaikan kasut biru yang buruk ittew. haha.

aku melantak benda ini dalam cuaca yang panas lagi membahang. * yes, you read it. aku sanggup makan dalam cuaca yang panas!!!!!!*


kegilaan pada buah berbau semerbak harum wangi kembang semangkuk, *certain people je anggap busuk  =.='*  .. membuatkan aku sanggup berpanas dan makan kat padang bola tampar sesorang. <--- ni sebab semua dah pandang pelik bila aku usung tupperware yang dalamnya ada isi durian. macam pelik sangat pulak?

pelik ke? aku rasa biasa je. haha.



burp. burp. burp.

\melantak habisan aku.  kah kah kah *gelak setan* the reason aku melantak, hellos bennos, durian sangat sedap okay

 selesai lah sudah misi rahsia sangat sulit geng hantu durian.. haha.. memang sapu guna jari lah bekas ni sebab rasa rugi lak nak tinggal sisa..

hah, walaupun tak sesenang nak dapat durian, tapi pengalaman untuk dapat apa yang kita suka tu, sangatlah seronok. tersangat seronok. tak tipu weh!

kay guys. nak chow cin cau dulu. babai.

0136
Kuala Pilah.
Syaza Athirah Hamzah.

2 ulasan:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

hai hantu...bole berkenalan dengan durian tu????hahaha

Sally Yatiey berkata...

Sedapnya durian! :D hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...