Khamis, 7 Jun 2012

Result saya sebagai pelajar Asasi Sains Pertanian. Pointer.

assalamualaikum wbt dan selamat pagi buat semua.

aku memang saja je buat entry ni pepagi. haha. so, here we go.

semester 1.

3.708.

target hanya 3.50. masa mula-mula dapat tahu, terkejut gila. rasa macam nak tergelak terguling guling sebab tak percaya pun ada. i was like, wow!! seriously? it was a blast when I know about my result.

semester 2.

3.708.

target masa tu hanya 3.48/3.52. actually, aku agak kecewa sikit bila dapat 3.708. pointer yang sama dengan semester 1. kengkawan lain semua meningkat diorang punya pointer and at least, aku nak jugak macam tu, even 0.001. down gila masa tu. sob sobing

semester 3.

3.58.

target 3.30/3.2. disebabkan sem 3 aku jarang belajar, masuk bilik pun around 12 tengah malam and 1 pagi lepas tu online and terus tidur ( aku rasa, aku jarang belajar malam masa sem 3, boleh kira dengan kuku jari je kot ), membuatkan aku tak expect sangat pun untuk sem 3.

pngk

3.6666. i just hope, aku boleh apply mana-mana scholars bila aku masuk degree. ye, aku tahu result aku tak segempak Junainah yang dapat 4 flat untuk semester 1 dekat Matrik Selangor. ataupun Qama dan juga Diyana yang dapat 4 flat untuk pngk diorang dekat Asasi Sains, UiTM Puncak Alam. juga tak power macam Ameer yang always dapat dean list dekat UTM dan se cool Rita yang top kat Sekolah Tinggi Klang which is sekolah paling top kat Malaysia untuk STPM.

Nazrul is Nazrul. I was trying my best to get the best result. tapi still tak berapa nak okay. sekarang berdoa dan berharap banyak-banyak untuk tahu course degree yang bakal dapat nanti.

till then. babai.


4 ulasan:

pena rozie berkata...

course ape yg nak sebenarnyer???

mr pot n mrs lat berkata...

pointer tinggi tuhh . .
nice :)

adibbbb berkata...

wahhh, tinggi kott pointer dia :D
goodluck untuk degree and doakan junior2 asper ni pulak yaa ^^

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

nazrul x kn same ngn leman , senah, jemah dan lain2...nazrul adalah nazrul..that is FACT !!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...