Jumaat, 1 Jun 2012

Kedah Darul Aman.

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.



currently right now, I'm at Kedah Darul Aman and visiting this Din, my late c403 fellow neighbour dekat kolej 13 masa zaman asasi. i was c402 dekat kolej dulu.

ahad ini akan ada kenduri khatan dekat rumah Din which is adik Din yang bongsu telah pun selamat sunat pada senin yang lepas. heh.

the family is warm. the house is cool which is I really like it so much. :) everything is fine. oh craby patty. its really unbelievable with those awesome super coolio memory when you are having your holiday at Kedah Darul Aman.

kekdahnya tiver je aku cakap bahasa inggeris. haha. btw, untuk gambar and jejalan kat Kedah, aku akan update selepas ini. dah nak tidur dah. tak larat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

esok dah nak tumbang dua ekor kambing. yeay!! actually Din ada kambing dia sendiri. so, esok nak lawat kandang kambing Din which is kandang kambing tu dekat belakang rumah dia je. haha. ohsem sangat.

k guys. till then. bateri fon aku pun dah nak habis. chow cin cau. till then. Assalamualaikum wbt dan selamat malam. babai!!!!!!

1 ulasan:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

njoy ur cuti-cuti mesia yee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...